Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Protezlerinizde ne tür çorap kullanıyorsunuz?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sorunum protezlerimde kullandığım çoraplar.
Malum havaların sıcak olması nedeniyle cildi yakıp tahrişe yol açıyor.
Sizler hangi çorabı kullanıyor ve ya nasıl bişey önerirsiniz.
Nerden temin edebilirim...

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Ottobock marka slikon çorabı tavsiye ederim. Tahriş,vurma,batık tarzı sorunları ortadan kaldırıyor. ilk başlarda terleme fazla oluyor ama zamanla azalıyor. Umarım yardımcı olmusumdur...

ben ayağıma ,sporcuların giydiği havlulu çoraptan giyiyorum.inanın çok rahat.

Ya arkadaşlar ne işiniz var havlu çorap vs otto bok silikonnaylır alın sorun ortadan kalksın ben silikon kullanıyorum gayette rahat yumuşak et parçası gibi deriyi tahriş etmez şiddetle tafsiye ediyorum daha önceleri bacagım hep yara oluyordu 200 metre yürürken işkence çekiyordum giydiyim çoraplardan ama şimdi yeniden dünyaya gelmiş gibiyim

Sayın tagı çeçe otto bock sitesine girdim bişey anlamadım ben bu çorapları nasıl temin edebilirim ve ücreti hakkında da bilginiz var mı acaba

benim öner diyim silikon bacaga hiçbir yan etkisi yok sanki bacagınız hiç kesilmemiş gibi rahat rahat yürüyorsunuz fiyatı birmilyar civarında bilginize

Üst Alt