Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikayatristin zorla hastaneye yatırma hakkı var mıdır?

adamo

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
6
Psikiyatr istediği zaman hastayı zorla yatirabilir mi?

Son düzenleme:
Zorla yatırılsa bile suç işlememişse ailesi imza karşılığı çıkartabilir.

Teşekkürler perseküsyon bu verdiğiniz bilgi çok önemli...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Böyle doktorlarda var malesef bunu yapan dokdorda kadın dokdordu Beni yaptılar zorla ve randevulu gitmiştim yatırcam diye inat etti hep aynısın dedi iyileşme yok dedi yalvardım yakardım yok illaki seni yatırcaz dedi güvenlik çağırdı kollarından tuttular götürdüler acile oradan iğne yaptılar

allahtanki telim cebimdeydi ve hemen kardeşimi aradım böyle böyle dedim zorla beni yatırıyorlar dedim ve beni 15 yada 17 kişinin içine attılar kapıları takır takır kilitlediler içerdeki arkadaşlarda hastaydı ve aynı korku flmiygibiydi içerisi yazıcılar ve işlem yapmaya başladılar bana işlem yaptılar ve aradan 2 saat geçti kardeşim geldi ve imzalar atıldı beni çıkardılar ve durum bu abilerim

Kendi kendinize iyleşin iyi şeyler düşünerek ama asla psikiyatriye gitmeyin hastayım diye

Aklınızıda kaybetmeye karşı karşıya kalırsınız

Kosavalı

benim malesef sizin gibi iyi bir ailem yok ..bana kalırsa benim ailemde para hariç herkes birbirinin kötülüğünü düşünüyor ,parası varsa o iyidir. yoksa kötüdür şu an geçerli kural bu benim ailemde. benim görebildiğim

sleeping beauty

hadi ordan yapamazmış O zaman beni neden zorla yatırdılar öyle bir yatırıllarki neye ugradınızı şaşırırsınız ben şaşırdım bari siz şaşırmayınız

bende 5 senedir gidiyorum psikiyatriye kaza sonrası benide yatırma ihtimalleri varmı ?

Üst Alt