Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri akinatonu neden yazıyor?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
115
Psikiyatri akinatonu neden yazıyor? Uyku yapar mı yada uykusuzluk yapar mı?

Valla kendim kullanmadım ama kullanan birini biliyorm tanıyorum ilk içtiğinde kendini intihar etmeyi düşünmüş mesela yüksek yerden atmaya kalktı tabi herkeste farklı etki edr bu kişiden kişiye değişir o tanıdığım kişi saldırganlık yapıyordu mesela

Diğer kullandığın ilaçların yaptığı kasılmaları azaltmak için yazıyorlar

Ben kullandım dilim soluk borusuna gidiyordu.Bıraktım akinetonu

Pardon anlamadım bana mı dediniz çok tuhaf sanırm size geldi yorumum sanırm ayDÜNYAvazo sen içiyorsan yaz bilelim bakalım ;)

Hımm anladım ama inanın o kadr kolay değil o işler kim bilir ne acılar çekti ki o derecede geldi de o ilaç yazıldı kimsenin bilemeyiz ne çektiğini inşallah iyi olur ☺️:eek:

Ve o tanıdığım şuann tamamen kısıtlı maalesef geri dönemiyor artık devlet bir yurda yerleştirdi ve artk kimse haber alamıyor maalesef ama içtiğini biliyorm ve sakinleştirici özelliği olduğu gibi çok ağr etkileri vr diyordu ama maalesef

akineon ağır ilaç tır dikkat et zamanında çocukken nöroloji doktoru yazdı bana feleğim şaştı o yaşta o bünye nasıl kaldırmış o ilacı şimdi hayret ediyorum ağlamaklı oluyordum çok kötü oldum çok acılar çektim çok çileler gördüm .. :( :(

İlaçların yan etkileri kendiliğinden geçmiyor mu ki bu ilacı devam ettiriyorlar

Psikiyastri ilaçlarının yaptığı yan etkileri baskılamak için veriliyor örneğin akatazi yani yerinde duramadan sürekli dolaşma isteği bazı doktorlar en ufak yan etkide veriliyor keyfe keder kullanılacak bir ilaç değil ama yan etkiler aşırı olursa mecbur veriliyor fazla alınırsa uyuşturucu etkisi vardır.

Üst Alt