Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla kendim kullanmadım ama kullanan birini biliyorm tanıyorum ilk içtiğinde kendini intihar etmeyi düşünmüş mesela yüksek yerden atmaya kalktı tabi herkeste farklı etki edr bu kişiden kişiye değişir o tanıdığım kişi saldırganlık yapıyordu mesela
Hımm anladım ama inanın o kadr kolay değil o işler kim bilir ne acılar çekti ki o derecede geldi de o ilaç yazıldı kimsenin bilemeyiz ne çektiğini inşallah iyi olur
Ve o tanıdığım şuann tamamen kısıtlı maalesef geri dönemiyor artık devlet bir yurda yerleştirdi ve artk kimse haber alamıyor maalesef ama içtiğini biliyorm ve sakinleştirici özelliği olduğu gibi çok ağr etkileri vr diyordu ama maalesef
akineon ağır ilaç tır dikkat et zamanında çocukken nöroloji doktoru yazdı bana feleğim şaştı o yaşta o bünye nasıl kaldırmış o ilacı şimdi hayret ediyorum ağlamaklı oluyordum çok kötü oldum çok acılar çektim çok çileler gördüm ..
Psikiyastri ilaçlarının yaptığı yan etkileri baskılamak için veriliyor örneğin akatazi yani yerinde duramadan sürekli dolaşma isteği bazı doktorlar en ufak yan etkide veriliyor keyfe keder kullanılacak bir ilaç değil ama yan etkiler aşırı olursa mecbur veriliyor fazla alınırsa uyuşturucu etkisi vardır.