Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri alanında Türkiye'de en iyi hastane hangisidir?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Psikiyatri alanında Türkiye de en iyi hastane Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesimidir?

Psikiyatrik hasta olupta İstanbul da yaşayıp bu hastanede yatmayan varmıdır sizce?

35 günlük anım mevcuttur.
Sizin kaç gününüz geçti burda?

Yırttınmı ve nasıl yırttın ki?
Ahmet T

Bakırköy RSHH burada hiç yatışın oldumu senin?

Banada Bakırköy RSHH çıktı bakalım nasıl geçicek cikinca bilgi veririm bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim 😂

BitiGen

Herkesin yolu düşebilir kardeşim şimdiden geçmiş olsun diyorum.

Teşekkürler ederim telefon kullana biliyormuyuz bilginiz var mi

BitiGen
hacettepe de yasak değilmişti birisi telini çaldırmış mahkemeye vermiş kazanmış mahkemeyi parası hemşirelerden çıkmış başhemşire de yasaklamış teli

Pek sanmıyorum telefon kullanmak yasaktır diyebilirim.

en iyi hastane tedavi olduğunuz hastanedir. şu hastane iyidir şu kötüdür demek hiç doğru bir yaklaşım değil. benim toplamda beş kez yatışım oldu. bence hastanede önemli olan personelin ve doktorların sizi iyi anlayıp, analiz edip sizin gereksinimlerinize göre tedavi uygulamalarıdır. telefon konusunda da hep yasaktı.

Türkiye de telefonun serbest olduğu psikiyatri servisi varmı dır?

Açıkcasi konu telefon degil uyuyamadim icin genelde birşeyler dinleyerek uyuya biliyorum baska turlu surekli saba kadar düşünmekden uyuyamıyorum donup duruyorum ilk kez yaticam icinde hic bir bilgim yok ortaminin nasil oldugu hakkinda 😂 uyuma konusunda yardimci olurlar sanırım 😂

Yok uyku konusuna gelince orasını bilmiyorum.

BitiGen uyuma konusunda kesinlikle yardımcı oluyorlar. genelde belirli bir saate kadar normal bir şekilde uyumanı deniyorlar. benim yatışlarımda bu saat gece yarısıydı. eğer o saatte hala uyanıksan gidip söylüyorsun onlarda ilaç vs gerekli önlemlerle uyumanı sağlıyor. eğer bu sürekli olursa zaten herşey not olarak kaydedildiği için onunda bir çaresine bakıyorlar. genelde ekstra ilaç oluyor ama bazen terapi, tms gibi farklı yöntemler de uygulayabiliyorlar.

Ben zonguldak ataturk devlet hastanesi nde yattım güzeldi doktorlar da iyiydi.

Ibrahim şükür doktorum.

Personelde iyiydi hemşire temizlik personeli güvenlik güvenlik metin abiyi unutmadım adam.

Zonguldak Bülent Ecevit üniversitesi Hastanesi'nde telefon, kulaklık ve kısa şarj serbest.

Aldehit00

Şartları iyiymiş bence.

Tokat G.O.P üniversitesi hastanesinde günde sadece 1 saat cep telefon serbestti.

Üst Alt