Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri bölümünde yatarken kan ve idrar almalarının sebebi nedir?

yusuf0032

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar 4 gundur piskiyatri bolumunde yatiorum hastanede giriste risperdal costa 50 mg vurdular bu sabahta benden idrar ve kan aldilar sebebini sordum soylemediler neden olabilir bir fikri olan varmi acaba tesekurler...

Kan değerlerine bakabilirler. Veya madde olup olmadığına...

yusuf0032 Psikiyatri bölümünde kalıp telefon kullanmana izin veriyorlar mı bizi yatırdıkları zaman her şeyimizi alıyorlar hapishane gibi oluyor

kan tahlili ve idrar yapılması sizin açınızdan iyi ilacın kandaki değerine ve diğer değerlerinizi idrar ve kandan kontrol ediyorlar geçmiş olsun

eğer psikiyatriden rapor alacaksanız bile idrar testi isterler. Madde kullanımı olup olmadığına bakarlar.

hepinize ayri ayri tesekur ederim verdiginiz bilgilerden dolayi doktor ilk etapta risperdal costa 50 mg igne vurdu ve sabahlari 15 mg abilifay 2 mg akinaton 1 mg xanax ve risperdal 3 mg verior geceleri ise 1 mg xanax 80 mg dominal gerci iyi his ediyorum kendimi ama cok halsizim surekli uyku akiyor gozumden normal mi acaba bilemedim

belcikada ötanazi varmı yusuf0032
avrupada psikiyatri hastalarının durumu nasıl gözetim altında tutuyorlarmı yoksa özgürmüsün durumlar nasıl avrupada

Turkiyedemi belcikadami yatıyorsun

Bu arada rahatsizliginiz nedir peki

Beyin işlevlerini etkileyen durumlar da toksik arama yapılabilir bunlar içinde kan ve idrar testleri gerekli.bazen psikiyatri rahatsızlıklarına nörolojik durumlar eşlik edebilir.bahsettiğiniz ilaçta psikiyatride birçok hastalığın tedavisinde de yardımcı ilaç olarak kullanılır.

Üst Alt