Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri doktorum tayin olmuş. Engelli raporumu yenilemem gerek..?

alan.duru

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Benim %77 psikiyatri raporum vardı 2 yıllık süresi bitti ama tedavi olduğum ve bu oranı veren doktorumun tayini çıktı şimdi ben raporumu yenilemek istiyorum başka psikiyatri doktorlarına muayyene olupdami kurula girsem iyi yoksa direk kurulami girsem iyi kuruldaki psikiyatri başka doktor bana bu oranı verirmi yoksa bu tane doktor seçip ona aralıklarla muayyene olup onun kurulda olduğu zamanmi kurula müracaat edeyim öneriniz nedir tesekkurler

engelli raporunu gosterdınmı yenı doktora fazla problem olcagını sanmıyorum sıkıntı cıkarırsa senı takıp etmedıgınden bellı bır gozlemı olmadıgından dolayı sıkıntı cıkar ama durumdan dolayı sıkıntı cıkcagınıda sanmıyom ılaclarını kullanıyonmu dıye tahlil yapar ona gore verır bence

@alan.durukardeşim ben kurula girdim beni konuşturmadılar bile 5 dakika sürmedi çünkü yıllardır aynı hastanede tedavi olmuştum beni biliyorlardı

Merhaba

Merhaba benim %77 psikyatri engelli raporum var 2 yıllık ama süresi bitti yeniletmem lazım bunun için kurula gireceğim kuruldaki o günkü psikyatri doktoru neye göre engel oranı verecek beni tedavi eden doktorun teşhis tedavi bilgilerine bakaraktanmi yoksa kendisi bir değerlendirme yapipdami verecek. Kendi doktorum 3 yıldır beni muayyene edip ilaç yazıyor ve 2 kezde engelli oranı verdi.ama heyetde bulunan doktor bana yabancı yani neye göre engel oranı verecek bunu merak etmiştim.tesekkurler

tedaviye yanıt verip vermemene bakarlar kurul daki doktorlar konuşur birbirleriyle @alan.duru
ben 5 dakika durmadım kurulda ben çıktıktan sonra birbirleriyle konuşmuşlar fikriniz nedir tek tek konuşmuşlar bende 10 yıldır aynı hastanede kontrol oluyorum herşeyim bilgisayarda

Üst Alt