İlaçlarda çok masum değil şöyleki insanoğlu homo sapiens 100 bin yıl gibi bir zamandır yaşıyor sadece elli bilemedin 100 yıldır ilaçlar var yani 100 bin yıldan 100 yıl çıkarsan işlemez bile yani ne kadar zamandır insanoğlunda şizofreni ,OKB, bipolar, psikoz , kişilik bozuklukları, anksiyete, depresyon ve bir çok ruhsal hastalık vardı ha ne oluyordu organik yaşam içinde hastalar topluma uyum sağlardı veya topluma uyum sağlayamaz dı mesela islam Devletleri'nde bence cinciler veya alimlere çok giderlerdi belki çok azda şifacılara giderlerdi ama bir örnek veriyim ben 7 yıl yan etki çektim şimdi biraz iyiyim çok zordu yan etkiler yani pozitif belirtilere değişirim o kadar diyim bu örnekle beraber sen düşün organik yaşam da yani ilaçsız dönemde mi olmak isterdin yoksa ilaçlı dönemde yedi yıl ağır yan etkiler e katlanıp zorlanmak mı isterdim benim cevabım
Ben ilaçsızlığı tercih ederim düşünsene hastalığı yaratan allahtır sağlıklı insanıda hastalığıda biliyor ona göre yaratmış tır nabza göre şerbet diyeyim o yüzden ilaç sızlıkta hiç korkma..