Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastaları ne izlemeli ne okumalı?

osmangazi

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
226
2000 yılından beri ilaç kullanan bir bipolar bozukluk hastasıyım.

Akıl oyunlarını izledikten sonra kendimi şizofren sanmıştım.

Dövüş kulübü izledikten sonra etrafımdaki insanların hayali olabileceğini düşündüm.

Ahmet Ümit'in 10 dan fazla cinayet romanını okudum. Sultanı öldürmek kitabındaki kahramanım bazı şeyleri hatırlamadığı ve o anda cinayet işlediğinden şüphe etme hezeyanının aynısını yaşadım.

Diğerleri filmindeki gibi aslında bir ölü olduğumu düşündüm.

Jonny depp saklı pencere filmindeki gibi acaba insanlara zarar veriyor ama bunun farkında değilim gibi bir hezeyan

Glass filmindeki 3 kahramandan biri gibi başka bir kişiliğe geçiyor ama o an yaptıklarımı hatırlamıyorum hezeyanı gibi.

Mümkünse hezeyanlarını destekleyecek okuma olsun izleme olsun herhangi birşeyi okuma izleme çünkü insanda olmayan birşeyi insan gördüğünde bak böyle birşeyde varmış deyip olmayan hezeyanlar olan hezeyanlara ekleniyor bi nevi insan gördüklerini taklit ediyor . Ben şahsen öyle şeylerle ilgilenmiyorum onun yerine pozitif mesajlar içeren içeriklerle ilgileniyorum.

Arkeoloji kitapları iyi geliyor kitap ismi vereyim arkeoloji meraklısının el kitabı
Ne izlemeli onu bilemem ama ben psikolojik filmleri izlemiyorum tarzım değil aksiyon izlerim genelde öneririm aksiyon dikkat uyandırır ilaçlardan dolayı dalgınız biraz daha doğrusu ben yan etkilerden kitap okuyamaz halde dalgınım odaksızım ve filmde de öyle film izlerken kafam dalıp gidiyor trevicta yan etki işte psikiyatri ler beni ağır yan etkilere 7 yıl maruz bıraktı ne mi oldu hayatı hisset mi yorum sanki zorla hayatta kalıyorum yaşam sanki ağırlaştırılmış müebbet sizede içimi döktüm ama gelişme var ilaç değişimine doğru yol aldım dua edin bana çok çektin yan etkilerden normalde şen şakrak bir insanım ilaç beni monoton yaptı işsiz güçsüz alay konusu olduk allah kabul etmesin çok diledim allahım dünya adaletsiz yok et dedim kıyametğ başlat diye dua ettim

Üst Alt