Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psıkıyatrı hastalıklarında raporlar hep süreli mi veriliyor?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar butun psıkolojık rahatsızlıklarına hepsine süreli raporlarmı verılıyor :confused:

Genelde sureli verilir.fakat uzun suredir tedavi gorup iyilesmedigine kanaat getirilurse suresiz de verilir.

evet süreli verilir biraz gitgel yaparsın ondan sonra durumuna göre süresize çevrilebilir

ben şizofreni tanısıyla %45 oranlar süreklidir ibareli 2011 yılında ankaradan yetkili hastaneden sürekli ibrareli rapor almıştım.

istisnalar kaideyi bozmaz zaten farkındaysan genelde süreli verilir dedim gerçektende psikiyatriden verilen raporların %90 nı sürelidir arkadaşım

anladım saolun arkadalsar pekı surelu raporda engelli memur olmada bı sıkıntı cıkmıyor dımı

Psikiyatrik rahatsızlığa göre değişir.Tedavisi mümkünse süreli olur.

arkadaşlar şizofreninin tedavisi yokta ondanmı bana süreklidir ibareli rapor verildi. doktor zaten her ay gittiğim muayenede ilaçlarını ömür boyu almalısın. yoksa hastalığın hep tekrarlar şizofrenide takip ve ilaç almak çok önemlidir diyor.

yıldır tedavı göruyorumbende bır kaç ay önce suresız rapor aldım şizoafektıf bozukluk hastasıyım

Süreklimi

merhaba arkadaşlar psikiyatriden alınan oranlarda diyelimki süreyen hastalıktan %30 aldım. Psikiyatriden %30 aldım bu rapor süreklimi olur 1yıl sonra kontrol gerektirirmi.
Bu konua yardımcı olursanız seviriim. Şimdiden teşekkürler.

evet arkadaşım ilk etapta kontrol gerektirir sonra karar verilebilir

Üst Alt