Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastanesine yatmalı mıyım karar veremiyorum?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
Psikiyatrik hastaların hastanede yatmasımı yoksa istirahat rapor almasımı daha fayda eder?

Bakırköy RSHH 35 gün
Tokat RSHH

Tokatlı ters giden nedir?

Soru biraz saçma olmuş doktor yat derse yat istirahat derse bu sefer de evde yat :)

Hastalık lüks ediyorsa yatması psikolojisi yorulduysa rapor verilmesi bence daha uygun olur

Şamil67

Evet orada insan güzel anılarla terhis / taburcu oluyor Şamil kardeşim.

Bence yatma ilaçları çok yüksek dozdan veriyolar ottan farkın kalmıyor ben yatarken telefona 2 saniyeden fazla bakamıyordum yıkığın teki oluyorsun

İş güç derdim olmasa 15-20 gün yatıp EKT yaptırmak isterdim..

Aldehit00 ektden sonra kuzu gibi oldum

dışkapı serbest ti hacettepe de telefon bile yasak tı

insanları kıramıyorum bir laf dediklerinde cevap veremiyorum korkuyorum midemde ağrı oluştu panik atak çıktı keşke olmasaydım ekt hastaneye yattımda ekt uyguladılar

Ahmet T
EKT bana da yapıldı Kısa geçmişe dair unutkanlık yaptı ama bu iyi geldi Bazı takıntılarımı temizledi. Sen fayda görmedin mi ?

Bu tamamen hastalığın ne olduğuna ve seyrine bağlı bir olay. Bazı durumlarda yatmaya mecbur kalabilirsin.

Arkadaşlar Lütfen "Özellikle psikiyatri hastaları" "Hastaneye yatmaktan korkmayın" ?

Korkmayın bence. 😁😁

Bakırköy e yatmak istiyorum ben.
2011 yılında 35 gün yatmıştım ben.
O zamanki yatışım iyi gelmişti bana.

Son düzenleme:
Hastaneye yatış bence çok işe yarıyor. Bugüne kadar 5 kez yatışım oldu. Hepsi de çok iyi geldi. Tabi ki nerede yattığınız önemli. Ben bir kez Diyarbakır'da üniversitede 4 kez de Denizli'de üniversitede yattım. Aralarında gerçekten çok fark var. Yatış yaptığınızda siz farkında olmasanız da sürekli gözetim altında oluyorsunuz. Oradaki hemşireler de bu işin uzmanı ve onlar sürekli hastaları gözlemleyip doktorlara raporluyorlar. Temizlik görevlileri bile oldukça bilinçli ve size ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Hele ki benim gibi EKT alacaksanız ya da ağır ilaçlar kullanacaksanız yatmak bence çok daha iyi.

ben ikinci yatışımda birisi beni bi yakını zannetmişti gece odama geliyordu bi teyzede beni takip ediyordu seni seviyorum dedi teyzem yaşındaki kadın bende izine çıkıyorum diye hastaneden kaçtım

Üst Alt