Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçları ayak ağrısı yapar mı?

Konular
64
Reaksiyonlar
196
Kullandığım psikiyatrik ilaçlar bende aşırı derecede ayak ağrısı yapıyor.Sanki her iki ayağımda kopacak gibi akineton içiyorum fayda vermiyor.Sizce doktora gitmeliyim mi? Özellikle akşamları içtiğim 10 MG rexapin ve 100 mg serex.

olanzapin bende de fena ayak ağrısı yapmıştı bırakmak zorunda kaldım

bende dün gitmiştim doktora ek olarak ativan yazdı

Tam da bacak ağrısından kıvranırken bu başlığa denk geldim mucizevi bir şekilde. Huzursuz Bacak Sendromu diye geçiyor bu ayak, bacak ağrıları tanı olarak. Yüzeysel olarak biraz araştırdım, Rexapin (Olanzapin) yol açıyormuş büyük ölçüde buna. Doktor randevuma az kaldı, gidince kesmesini veya yerine farklı bir ilaç yazmasını isteyeceğim. Bazı geceler uyutmuyor bile bu ağrılar beni. Öyle illet bir şey ki, çeken anlar.

ben klozapin kullanıyorum ayak ağrısı yapıyordu Allah a sığındım geçti

Ben 20mg rexapin kullanıyorum. Huzursuz bacak sendromu ve akatezi yapıyor. 2 tane akinaton içiyorum ama zor geçiyor.

@Ahmet T, evet taşikardi olduğumda dideral 40mg kullanıyorum. Bazen dayanamayıp 2 tane içiyorum ama göğüs hastalıkları uzmanı uyardı 2 tane alma dedi

Üst Alt