Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçları kaç günde etkisini gösterir?

Konular
7
Reaksiyonlar
21
Değerli hocalarım selectra 50 mg ve gyrex 50 mg kullanıyorum etkisini hemen görür müyüm yoksa kaç kullanımda görürüm gün ve hafta filan gibi?

yan etkisini aldıktan 1 2 saat sonra görmeye başlarsın. ama hastalığına etkisi uzun sürebilir bu haftalarda olur aylarda olur . belki hiç iyileşme olmaz o zaman doktor başka bir ilaca geçebilir. maalesef psikiyatır halen ilkel bu konuda herkesin bünyesi farklı farklı ilaçlarda tepkimeye giriyor ve deneye deneye doğru ilacı buluyorsun. umarım bu ilk denemede etkisini görürsün

@neron+,
Sağolun hocam inşallah etkisini görürüm düşman başına bir babam var o bağırdığında umarım sinirlenip üzülüp gece sözleri aklıma takılıp uykusuzluk çekmem fakat kafaya takma var biraz halen daha yeni başladım bakalım neler olacak. Sizce psikiyatriye kaç ay sonra gidiyim hocam onuda size sormak istedim kendisi tekrar gel dedi ama ben ne zaman gidiyim karar veremedim.

2 hafta sonraya randevu bulabilirseniz bir uğrayın. genelde ilk başlarda doktor ilacı verir 1 ay sonra gel der ama randevu bulabılırsenız 2 hafta sonra bir görünün derim

Ben 6 aydır depo antipsikotik kullanıyorum yeni yeni faydasını görüyorum tabi bu herkeste farklı olur.

Xeplion yan etkiler hemen 1 hafta içinde hissedersin.

Etkisi 1-3 ay arası yavaş yavaş artarak anlarsın

Aynı ilaca yeni başlayanlardan yola çıkarak yorumlasak bile ilacın etki zamanı kişiye göre değişir.

Üst Alt