Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçları kilo aldırdığından dolayı meslek seçimi..?

beberuhi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba ben bipolar duygulanım bozukluğu hastasıyım. Geçtiğimiz temmuz ayında beden eğitimi ve spor yüksekokulundan mezun oldum. fitness eğitmenliği pozisyonunda iş arıyorum fakat kullandığım antipsikotik ve antidepresanların kilo aldırması yüzünden vücudum bir türlü fit bir hal almadı. Lisede ise grafik tasarım okudum sizce grafik tasarıma geri dönmeli miyim? görüş ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.

Anladım.o zaman bence grafik tasarım üzerine yoğunlaş.
Genelde reklamcılarda çok güzel işler oluyor
Şartları güzel oluyor
Değerlendir bu seçeceği derim sana.
Çok geçmiş olsun

beberuhi
Geçmiş olsun öncelikle.. Ne yazık ki dediğinizde haklısınız, bu ilaçların en yaygın yan etkisi iştah açması, dolayısıyla kilo aldırması.

İlaçlar her bünyede farklı şekilde etki ediyor anladık, dolayısıyla işe yarayan ilacı bulduğumuzda birtakım yan etkileri göze almak gerekiyor. Şimdi size de vücut için ilacı değiştirin demek yanlış olur. Böyle durumda da elbette sağlığı öncelikli tutmak lazım. Tabii ki tercih sizin.

GaribanÖğretmen

teşekkür ederim hocam liseden mezun olunca maalesef ergenlik kafasıyla düşündüğüm için sağlıklı bir meslek seçimi yapmadım sporu çok seviyorum ama şuan ki aklım olsaydı bu bölümü seçmezdim

Üst Alt