Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri ilaçlarını aniden bırakırsak ne olur?

son nefes

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Yaklasik 6 aydir tedavi oluyorum ilaclar beni iyilestirmeyip dahada yan etkileri mahvetti örnegin dalginlik uyku kilo vs.
direk birakirsam dahadami kotu olurum? bu ilaclar nasil birakilir? bilen varsa yardimci olsun lütfen...

direk bırakmamalısnız. bende koma etkisi yapmış idi bilincim neredeyse tamamen kapanmıştı. bu kadar basit olmuyor malesef.

ancak dokorunuz ile birlikte böyle birşeyi doktorunuzun ancak dediği şekilde yapabilirsiniz.

sonnefes bendede@polynom gibi koma etkisi yaptı tekrar ilac verilerek azaltılarak kurtuldum 1yada2hafta kendini iyi hissedersin sonra beyin sapıtıyor

son nefes

Kesinlikle bir anda bırakılmamlı. Bırakıldığında oluşan yoksunlukla hastalık en ağır şekilde tetiklenebilir. Doktorun önerisi ve kontrolü altında çok özenli şekilde azaltarak bırakmak gerek. Ve dahi yerine başka bir ilaç kullanılması çok muhtemeldir.

Üst Alt