Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme engelliyim bana kulaktan yüzde 32 verdiler. Psikiyatri de ise kadına işe almıyorlar beni kulaktan dolayı birçok yerden red yiyorum. Psikolojimi baya etkiliyor diye vs anlattım bir şeyler de vermedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba arkadaşlar benim kullanmış olduğum psikolojik ilaçlar vardı. Profilimde gözükmesin dedim sanırım doktorlar göremeyecek. Geri almak için il sağlık müdürlüğüne dilekçe deniliyor. Ben oran için gitmiştim faydası olacağını sanmıyorum ama yine görürler mi sistemden?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Psikiyatri öyle anlatmayla oran vermez. Benim 30 yıllık duygu durum bozukluğum var. İlaçla düzeldi. Son 1 yıldır ilaç kullanıyorum. Dr.1yildir takip ediyor ve anksiyetem ile majör depresyonum olduğu için %20 oran verdi. O da 2 yıl sonra tekrar değerlendirilmesi şartıyla. Önce tedavi alıyor olmanız gerek. aezakmi
aezakmi İşitme engelliyseniz konuşma fonksiyonunuzda da kayıp vardır diye düşünüyorum. Eğer konuşmada da sorun varsa kbb'den de konuşma fonksiyon kaybınıza göre engel oranı alabilirsiniz. Var mı konuşmanızda problem?
aezakmi
Anlattığınız şeylerden oran almanız imkansız işe giremiyorum pisikolojim bozuluyor diye kimse size oran vermez işe girememek can sıkıcı bir durum ve işsiz olan herkesin psikolojisi bozulur bu bir psikiyatrik rahatsızlık değil bu mantıkla ülkenin %25 psikiyatriden engel oranı alması lazım.
Biraz sert oldu ama boşuna umutlanmayın diye yazdım.