Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri neden kan testi ister?

Konular
9
Reaksiyonlar
5
1.5 senedir tedavi alıyorum Şuan tegretol 200 mg günde iki doz ve efexor kullanıyorum bu ay doktorum kan testi istedi
Bir kâğıt verdi elime karbamazepin bakılacak yazıyor ne için istendi sizce

Tegretol(karbamazepin)

Bu ilaç,karaciğer veya böbreklere zarar veriyormu...iyi tolere ediliyormu gibi gibi.

Psikiyatri ilaçları kullananların düzenli karaciğer ve böbrek fonksiyon testi yaptırmaları gerekir..

Doktorun iyi bir doktormuş.. sağlığını düşünüyor.. endişe edecek bir durum yok.

@hsnsarix433,

Biraz bi yağlanma çıktımıştı daha önce abi alkolden dolayı dediğiniz gibi iyi birisi

Abi birde doktora tanım nedir dedim sürekli değiştiriyorlar hala tanı konmamış sana dedi neden konmuyor yada ne kadar sürede konuyor ve reçete de tanınkonmadıyaa neden karışık anksiyete ve depresif bozukluk yazıyor

Kilon varsa..özellikle göbek bölgende, diyet yap göbeği erit karaciğer yağlanman kalmaz.

Ancak alkole bağlı karaciğer yağlanması varsa... grande 2 ve üzeri ise derhal alkolü bırak.

Tanılara çok fazla takılmayın... Bazı ilaçları belli bir tanı karşılığı sistem ödüyor..

Muhtemel anksiyete bozukluğunuz var kaygı bozukluğu.. daha ağır bir hastalığınız olmuş olsaydı belli bir tanı mutlaka koyarlardı.

@hsnsarix433,

Üst Alt