Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri oranları EKPSS ile atanmaya engel olur mu?

Sosyolog21

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba kronik hastalığımdan dolayı psikiyatri doktoru tedavi önerdi. Engelli raporu çıkarırken ordan alacağım %25 anksiyete oranı öğretmen olarak atanmama engel olur mu?

Atanmanızda bir sorun olmayabilir fakat atandıktan sonra öğrenci velileri bu durumu öğrenirse şikayet edip öğretmenlikten attırabilirler.. Bunun örnekleri çok

Atandıktan sonra bu bilgiyi saklı tutmak zorundayız yani. Büyük bir problem ya da saldırganlık yok ki nasıl meslekten attirirlar. Kaygı bozukluğu ve kisa süreli depresyon gibi durumlar yani oran 25

hiç bir sorun olmaz devlet bu hakkı size vermiş zaten

Atandığınızda bir takım problemler olursa öğrencilerle ve anlayışlı ise müdürünüz sadece müdürünüz bilsin konuyu /hastalığı... Benim lise döneminde de hasta çoktu öğretmenlerden ama bilen yoktu pek...

valla hiç bir şey olmaz da en kötü geri hizmete çeker meb seni yani depo öğretmen olursun derse falan girmezsin çay, kahve takılırsın bir ara abim depo öğretmen oldu gezdi tozdu rahatsız bile değildi

ayrıca şunu söyleyim ekpss girebilmek için en az %40 engelli raporun olması lazım yani normal kpss'ye gireceksin.

Benim de anksiyetem var. Bu soruna sahip bireylerin genelde saldırgan davranışları yoktur genelde. Depresyon da oldukları dönemler olmuştur ama saldırganlık veya bir 2.şahsa zarar vermeleri sözkonusu değildir.

Anksiyete bir şizofreni veya kronik depresyon vakaları ile aynı değildir.

Bu olayı dışarı yansıtmadıktan sonra
bir sorun çıkmaz rahat olun siz.
O hastalık sadece sizde yokya.

Bütün cevaplariniz için çok teşekkür ederim. Ms hastalığı dolayısıyla sürekli kaygı bozukluğu yaşadığım için tedavi görüyorum oran alıp almama konusunda kararsız kalmıştım alacağım bu cevaplardan sonra. Çok teşekkür ederim

saldırgan değilseniz hiç kimseye zararınız yok ise neden zararı olsun ki, zaten normal insan bile saldırgan olsa sağa sola dengesizce saldırsa onuda kimse çalıştırmaz

yani psikiyatri problemi olmanız hiç bir şeyi değiştirmez
ben şizofreniyim yine de sıkıntı olmuyor düşün

Ekpss de psikolojik rahatsızlık lar sıkıntı cikarir mi

Ekpss de girip atanan birisi icin psikolojik rahatsızlık lar sıkıntı cikarir mi

Üst Alt