Merhaba Arkadaşlar,
Doktorumun söylemesi ve benim araştırmalarım sonucu
Hastalığın hiçbir neden olmadan herhangi birinde aniden çıkabilirmiş ? Psikoz
Hasta olduğum için ailem, çevredekiler ve ben hep kendi mi şuçladım ancak öyle değilmiş. Hiçbir neden olmadan bu hastalık herhangi birinde çıkabiliyormuş.
Bende sadece işyerindeki aşırı stress vardı. Bu tetikleyebilirmiş.
Ailem ve çevredekiler hep bir neden aradılar.
Doktorumun söylediği, unutmaki biri seni yargılandığında bu hastalığa bir hafta sonra senin yakalanmayacağının garantisi olmadığını açıkla dedi.
İnsanların( kendimde dahil ) bilinçsizliğinden psikolojik bir neden aradım.
Hastalık aynen şöyle yavaş yavaş hissettiriyor bir anda atak geliyor ve o kimyasal antipsikotikleri almadan düzenlemiyorsunuz.
Alıp düzenlemeyen arkadaşlarda var ama ilaç almadan düzelmeniz imkansıza yakın.
7/24 psikolojik destek alsanız düzelemezsiniz. Hastalık konuşularak düzelen birşey değil. Gününüz kötü geçti Sevgilinizden ayrıldınız böyle bir neden dolayı çıkmıyor.
Tamamen ilaçlık. Kendim için söylüyorum. İlaç almasam psikozdan çıkamazdım.
O yüzden aileniz, kendiniz yada çevrenizin sizi suçlamasının hiçbir nedeni yok.
Bizim gibi insanlara da hasta gibi bakmasanız sevinirim.
Çünkü hangi yaşta çıkacağı belli olmuyor. İlaçları alınca halsizlik ve birkaç yan etki dışında birşeyim kalmadı. Hastaya göre değişebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doktorumun söylemesi ve benim araştırmalarım sonucu
Hastalığın hiçbir neden olmadan herhangi birinde aniden çıkabilirmiş ? Psikoz
Hasta olduğum için ailem, çevredekiler ve ben hep kendi mi şuçladım ancak öyle değilmiş. Hiçbir neden olmadan bu hastalık herhangi birinde çıkabiliyormuş.
Bende sadece işyerindeki aşırı stress vardı. Bu tetikleyebilirmiş.
Ailem ve çevredekiler hep bir neden aradılar.
Doktorumun söylediği, unutmaki biri seni yargılandığında bu hastalığa bir hafta sonra senin yakalanmayacağının garantisi olmadığını açıkla dedi.
İnsanların( kendimde dahil ) bilinçsizliğinden psikolojik bir neden aradım.
Hastalık aynen şöyle yavaş yavaş hissettiriyor bir anda atak geliyor ve o kimyasal antipsikotikleri almadan düzenlemiyorsunuz.
Alıp düzenlemeyen arkadaşlarda var ama ilaç almadan düzelmeniz imkansıza yakın.
7/24 psikolojik destek alsanız düzelemezsiniz. Hastalık konuşularak düzelen birşey değil. Gününüz kötü geçti Sevgilinizden ayrıldınız böyle bir neden dolayı çıkmıyor.
Tamamen ilaçlık. Kendim için söylüyorum. İlaç almasam psikozdan çıkamazdım.
O yüzden aileniz, kendiniz yada çevrenizin sizi suçlamasının hiçbir nedeni yok.
Bizim gibi insanlara da hasta gibi bakmasanız sevinirim.
Çünkü hangi yaşta çıkacağı belli olmuyor. İlaçları alınca halsizlik ve birkaç yan etki dışında birşeyim kalmadı. Hastaya göre değişebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi