Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri raporları genelde süreli mi olur sürekli mi?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
Merhaba , benim psikiyatrinin verdiği aksiyete bozukluğu (%25 oran) ve diğer bir engelimin de bulunduğu %46 sürekli ibareli raporum var. Bana psikiyatri bahsettiğim oranı sürekli olarak verdi galiba. Sorum şu : psikiyatri raporları illa süreli mi oluyor. Hastaya uygulanan tedavi ve doktorun takdirine göre sürekli olamaz mı rapor? Bana sürekli ibareli verildi? Bunu merak ettim de. Bu konuda bilginiz var mıdır?

Sorunun cevabı değil ama anksiyete bozukluğu tanısını nasıl koydular size yani tek muayenede mi yoksa aynı hastanede defalarca aynı teşhisle zaten tedavi mi görüyodunuz cevaplarsanız size zahmet sevinirim? Sormamın sebebi psikiyatri doktoruna ne desemde suratıma bile bakmadan sağlamdır yazması, nereye şikayet etsemde kimi kime şikayet ediyoruz ...

Aynı hastanede 13 ay bir fiil ilaç tedavisi gördüm. Onun sonucunda oran verildi.

Üst Alt