Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri raporlarını Ankara'da düşürüyorlar mı?

addison789

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar psikiyatri raporu ankarada puan kırılıyormu kırılmaması lazım çünkü ciddi bir hastalık bu ayrıca merak ettim birşey daha kendini ifade edebilen normal ama ruh sağlığı bozuk kişiye doktor nasıl inanıyor ilaçlarlamı testmi neye göre oran veriliyor

@Egosum397 size daha önce konulmuş bir teşhis ve hastanede yarışını yok ise kullandığınız sürekli bir ilacınız yoksa oran vermez

Doktor bir süre kontrol altında tutar duruma göre oran verir psikiyatrist 1 kaç rahatsızlık dışında verilen oranlar geçicidir

Umut kardeşim ilk rapor ssk yüzde sıfır verdi rahatsızlım var dedim haksızlık sinir oldum hastanede yattım atipik psikoz teşhisi konmustu sonra devlet hastanesi 45 depresyon sonra hakem hastane kararsız kaldı özür oranına karar verilebilmesi için 6ayda bir tedavisi uygundur dediler lakin bu hakem hastane raporun gecerliliği bitti süresi şimdi ne yapacağız il sağlık müdürlüğüne gittim psikiyatri uzmanına git 6 ay kontrol ol sonra gir tekrar dediler heyete

Üst Alt