Ben askerlikte yaşadığım bir durum sonrası F43.2 Uyum Bozukluğu ve Suiside teşhisi ile 21 gün hava değişimi aldım. Hastaneye giderken Bölük ve Batarya Komutanı imzalı kıta anket formu ile gitmiştim. Ankara Şehir hastanesine sevk edildim, oradan ilaç yazdılar ve devlet hastanesinde hava değişimini aldım. İlaç falan hiçbirşey fayda etmiyor Sadece daha fazla uyutuyor. Aklımdaki düşünceler ve aynı kabuslar sürekli tekrarlıyor. Şuan belki daha kötü ve umursamaz durumdayım, iştahım yok ve uyku problemim fazlasıyla var. Sürekli kilo kaybediyorum. Askere gitmeyi istemiyorum. **Psikolojik sorunum dışında, kilo alt sınırının altına düşme gibi sorunum da var.
Hava Değişim raporunda sadece Uyum Bozukluğu teşhisi yazıyordu ama doktorum hava değişimi bitince tekrar gel konuşalım demişti.
Bu hava değişimi sonunda babamla birlikte gideceğiz ve askeri birliğimden tekrar aynı belgeleri (kıta anket formu, sevk vs.) almam gerekiyor mu? yoksa ne yapmam gerekir? Bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
Hava Değişim raporunda sadece Uyum Bozukluğu teşhisi yazıyordu ama doktorum hava değişimi bitince tekrar gel konuşalım demişti.
Bu hava değişimi sonunda babamla birlikte gideceğiz ve askeri birliğimden tekrar aynı belgeleri (kıta anket formu, sevk vs.) almam gerekiyor mu? yoksa ne yapmam gerekir? Bu konuda bilgilendirebilir misiniz?