Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri tanısını rapora ekletme prosedürü nedir?

Konular
8
Reaksiyonlar
16
Merhaba beyler bir konuda yardıma ihtiyacım var ilk 2008 simdi 2022 de kanser hastalığına yakalandım küçükken geçirdiğim tedavi süreçleri ailevi vs sorunlardan psikiyatri tedavileride gördüm lakin her bir gittigimiz hekim farklı tanilar koydu cokta ilac kullanıp uzun sure gitmedim 1 kere gittim 1 yil gitmedim suan %81 raporum mevcuttur kanser+epilepsi bir psikiyatri ile tekrar görüşüp sorunlarimi anlatip psikiyatri raporunuda engelli raporuma eklettirmek istiyorum bu konuda yardımcı olcaklar varmı (yaşadığım bana gore normal ama aileme gore psikolojik sorunlar var) raporum da psikiyatri tanisi tedavisi sonrasi değerlendirilmesi uygundur yaziyordu bu konuda ne yapabilirim

Psikiyatri takibin düzenli değilse en az 6 ay bir yıl düzenli takip edilmeniz gerekiyor...

Şimdi gitsenizde 1 yıl takip sonrası değerlendirilmesi uygundur kararı çıkar.

@Linkinpark50,

Psikiyatri takibin düzenli değilse en az 6 ay bir yıl düzenli takip edilmeniz gerekiyor...

Şimdi gitsenizde 1 yıl takip sonrası değerlendirilmesi uygundur kararı çıkar.

@Linkinpark50,
Peki hocam simdi ben gittim aldim randevu görüştüm en son bana bipolar bozukluk denildi simdi normal 1 randevu alip 1 yil tedavi gorup alsam rapor %90 in uzerine çıkarmi raporum birde araç kullanmamda vs sorun çıkarmi

Yokmu psikiyatri raporu olan yardımcı olcak veya bu konularla ilgili detaylı gorusmek icin nerelere başvurabilirim gerekirse ucret veririm

Abicim ne ücreti ya...

Senin psikiyatri takibin düzenli değil...1 yıl gittim 1 yıl gitmedim gibi bir şeyler yazdın.

En son ne zaman psikiyariye gittin?
@Linkinpark50,

Tanı bipolar bozukluk ise... eski raporunuz aynı puan gelirse... bipolar bozk puanı ile beraber %90 bulureunuz.

Ancak diğer sorularınıza cevaben...işe girmekte ve trafikle ilgili sorun yaşarsınız..

Son düzenleme:
Valla usta bipolar bozukluk denildi sonda ama en son 1 yıl oldu yani gideli

Yani bir hastaneye her ay gidip ilaclar vs yapacam sonra epikriz raporu isticem dogrumudur hocam birde hangi psikiyatri hastaligi %90 a cikartir beni

Size tanı olarak ne teşhis konuldu ise onun üzerinden puanlama yapılır...

Siz bipolar demiştiniz.. bipolar puanı size yeter.. @Linkinpark50,

Doktora gidersiniz rahatsızlıklarını belirtirseniz.doktor size ilaç yazar sonra kontrole gidersiniz.doktor gerekirse sizi yatış yapar gözlemler.rahatsizliginiza göre tanı koyar.

Aynen usta en son bipolar bozukluk du sagolasin simdi randevu ayarliyip 1 yil sonra raporu yenilemek icin basvurucam bu kanser + epilepsi rapor oranlari belli nette ama dusurmezler dimu

Düşebilir,yükselebilir.

Şuanki klinik durumunuza bağlı.

İyice karar verip ona göre heyete gir. @Linkinpark50,

İnsanlar doktora iyileşmek tedavi amaçlı gider.siz ise rapor yükseltmeye gidiyorsunuz.nasil iş anlamadım.hadi diyelim raporu doktor yükseltti.tutki size vasi atanmasını isterse ne yapacaksiniz

Ben ikramiyenin 5.000 TL olacağını umuyordum ama 3.000 TL'de kaldı.
Daha doğrusu basın var ya basın, özellikle de iktidar yanlısı basın, biz emeklilere öyle gaz veriyor ki insanlar umuda kapılıyor akabinde umutlar fos çıkıyor.
O nedenle daha önce de dediğim gibi para cebe girmeden bu tür haberlere çok da fazla inanmamak gerek. Şimdi de emeklilere 15.000 lira verileceği yazılıp çizilmekte.
Yok mu arttıran?
Selametle..

@faruksinan Tavuk döner veya Tavuk ürünleri yemediğim için fiyatını bilmiyorum, bu sebepten hesap yapamıyorum, Ayran ise en son 30Tl civarında idi.

Emeklilere müstehâk. Oyları vermeden önce düşüneceklerdi. Madem CHP zihniyeti terörist neden Zafer'e yanaşılmıyor?

Merhaba arkadaşlar %81 engelim mevcut süresiz kanser + epilepsi lakin bende psikolojik tedavi görüyorum yillardir bipolar bozukluk ise girmede vs sorun olur die psikiyatri raporumu belirtmedim lakin şuan sisteme gore ÖTV muafiyeti yapabilirim psikiyatri kayiti girsem bana ne önerirsiniz alsam sorun olurmu neticede devlet hak veriyorsa kullanmak gerek tavsiye edermisiniz almami ev araba vs bir sorun çıkarmi yaşım genç 26 + kpss hazirlaniyorum

Üst Alt