Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatride devlet hastanesinde mi yoksa özel hastahane mi tedavi oluyorsunuz?

Factotum

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Devlet hastanesinde mi yoksa özel hastahane de mi tedavi oluyorsunuz ve kaç zamandır? Sizce aralarında fark varmı? Mesela biri özelden de rapor alabilir mi? Yada özelde tedavi olanlar siz bir seansta kaç dakika doktorun yanında duruyorsunuz? Devlette ben iki dakika bile duramıyordum üstelik asistanı da yanında idi.

arkadaşım 9 yıllık kas hastasıyım.bursadayım ve ilk tanım devlet hastanesinde kondu ordaki doktor beni direk tıp fakültesinde yolladı zaman kaybetme buralarda dedi ve ben kaç yıldır tıp fakültesine gidiyorum.bazı insanlar fakülteden şikayet etsede ben çok memnunum.fakültenin işleri biraz yavaş ve yoğun olsada en garanti fakültedir.sonuna kadar irdeler ama sonuca varır.hastalığım hakkında biraz doktor gezmek istedim ve bikaç bursada iyi özel hastanelere gittim ve çoğuna hastalığımı ben anlatmak zorunda kaldım.devlet hastanelerindede güzel ilgieniyolar başka bölümlere gidiyorum bazen.biraz da şans meselesi bu işler.iyi bi hastaneye gitsende kötü bi doktora denk gelebiliyosun ama bana göre en iyi bursada tıp fakültesi

Ozel ankarada 200 ve 500 arasi degisiyor. Her seans basina.
Devlet bedava. Ben devlete gidiyorum. Her 3 ayda bir kontrol

EHN1905 Faydalı buluyor musun bunu? Ne kadar ödüyorsun ve ne zamandan beri hangi şikayet le gidiyorsun?

Meraklıxwq yaklaışık 7 yıldır tedavi görüyorum ama bunun son 5 yılı özel hastenede geçirdim 4e yakın özel hastene değiştim bunların arasında beni dinleyen oldu ilaç verip gönderen oldu yanlış tedavi uygulayan oldu bende ansiyete ve okb ile başlayan bir durum vardı şu an drm ünipolar bozukluk teşhisi koydu ücret konusuna gelirsek özel sigortam var kurumum karşılıyor ama ücreti 520 tl.

Desene özele en az parayı ben veriyorum. Sizin fiyatlar bayağı yüksekmiş

Siz ne kadar ödüyorsunuz rahatsızlığınız ve kullandığınız ilaçlar neler ? Meraklıxwq

EHN1905 Rahatsızlık karışık anksiyete ve depresif bozukluk ama çok şiddetli çalışma isteğim bile yok son zamanlarda işe bile gidemiyorum. Ben sigorta aktifse 90-80 lira. Aktif değilse de 160 lira ödüyorum.

EHN1905

Özel sigorta derken ? Sağlık sigortası mı ? Normalde şirketler psikiyatriyi sağlık sigortası kapsamına almıyor diye biliyorum. Daha önce kendim de başvurmuştum Bu şekilde bilgi verilmişti..

perseküsyon Özel olsun kamu olsun banka çalışanı iseniz karışıyor.

yeni ilacım hakkında yorum sahibi olan yokmu ?

özeldi sonra devlete bağlandı ama çok oldu

Bence en iyisi Bakırköy MasarOsman ruh ve sinir hastanesi işleri bu çünkü!

Bencede devlette en iyisi bakırköy annem 30yildir oraya gidiyo özelde paran varsa balıklı rum yada şislideki fransız lopa hastanesi

EHN1905 Ben bipolarim ve depakin chrono 500 kullaniyorum. Bu ilaci kullanirken belirli araliklarla kan testi yaptirmami tavsiye ettiler. Su an icin ilacimdan memnunum. Ilaclarimi kullanmaya basladigimdan beri hic atak gecirmedim.

Konuyla ilgili olarak universite hastanesinde tedavi oluyorum ayda veya iki ayda bir. 15-20 dk konusuyorlar ve ucret odemiyorum.

Üst Alt