Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatriden 2 yıl süreli rapor alıp 2 yıl sonra sürekli rapor alan var mı?
Bipolar Bozukluk teşhisi ile ilk önce 1 yıl süreli rapor verildi. Daha sonra -bu arada hastane yatışlarım da oldu- rapor sürem dolunca tekrardan hastaneye rapor için başvurdum. Ve 2015 yılında sürekli rapor verildi. Bu rapor ile EKPSS'den atandım. Vergi indirimi için maliye tarafından da onaylandı.
Ben ilk defa geçen ay girdim sürekli verildi.%40 okb den kısmen düzelen. Rapor bitim tarihine yakın yenilemeye giderken ilaç reçetelerinizi götürün , rapor vs . Muhtelamelen sürekliye çevirirler. Geçmiş olsun. 1,2 süreliden sonra sürekli yapıyorlar.
Kardeşim sen rapor bitimine 3,4 ay kala başvur tekrar heyete . Yeni yönetmelik böyle süreli. Ama 10, 20 senelik öykünüz varsa hastane yatışları felan sürekli alma ihtimaliniz yüksek ilk rapor olsa bile. Ben ilk girdim geçen ay sürekli çıktı.
Merhaba 10 gün önce 2 yıl süreli rapor kontrol muayenesi için kurula girdim yineleyici depresyon için %20 oran yazılmış 2 yıl önce aynı hastalıktan %40 almıştım bi yanlışlık olabilirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gecmis olsun herkese, evet surekli verilebilir ancak öykü ve kronik olup olmadigi onemli bende surekli yüzde 40 almistim zamanında,vergi indimimimde sürekli ALLAH yardimciniz olsun.
Merhaba 10 gün önce 2 yıl süreli rapor kontrol muayenesi için kurula girdim yineleyici depresyon için %20 oran yazılmış 2 yıl önce aynı hastalıktan %40 almıştım bi yanlışlık olabilirmi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi