Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden %40 raporu olan kişi devlet memuru olabilir mi?

Evet ekpss ye girer ve atanırsanız olursunuz.bende de %45 psikiyatri,allah izin verirse tercih yaptık gönderdik.bakalım bekliyoruz.

Benim bildiqim psikolojisi iyi olmayani devlet memuru yapmiyorlar cevredekilerin soylentileride var

Sikinti olmasin mi daha sonra

Firarperest63

hayır arkadaşım sıkıntı yok.ekpss ye girersen devlet memuru olursun.tabi sınavdan iyi bir puan ve sıralama alıp atanman lazım.
rahat ol.
çevredekilerin ne dediğini bırak.

Ben psikiyatri hastalığı ile 6 yıldır memurluk yapıyorum tecrübe lerimi aktarabilirim

Ben şizofrenim ama normal Kpss ile memur oldum.

[FONT=Calibri][SIZE=3]F-[/SIZE][SIZE=3] Kişilikbozuklukları
[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]1-Paranoidkişilik bozukluğu [/SIZE][SIZE=3]30[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]
2-Şizoidkişilik bozukluğu
[/SIZE][SIZE=3]30
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]3-Antisosyalkişilik bozukluğu [/SIZE][SIZE=3]30[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]
4-Duygusalyönden dengesiz kişilik bozukluğu (sınır kişilik bozukluğunu da içerir)
[/SIZE][SIZE=3]30
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]5-Narsistikkişilik bozukluğu [/SIZE][SIZE=3]30
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]6-Şizotipalkişilik bozukluğu [/SIZE][SIZE=3]30[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]
7-Histriyonikkişilik bozukluğu
[/SIZE][SIZE=3]15
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]8-ObsesifKompulsif kişilik bozukluğu [/SIZE][SIZE=3]15[/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3]
9-Çekingenkişilik bozukluğu
[/SIZE][SIZE=3]15
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri]10-Bağımlıkişilik bozukluğu 15 [/FONT]

Üst Alt