Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden alınan rapor EKPSS ile memurluğa engel mi?

rind

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Raporda psikiyatriden depresyondan dolayi oran olmasi emss sinavindan memur olmaya yada ogretmen olmaya engel olur mu

olur tabiki ama psikolojik rahatsızlığın sebebine göre değişr..

biraz açıklar mısın
mesela aşağıdaki
Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 50
olur tabiki ama psikolojik rahatsızlığın sebebine göre değişr..

mkavgaci;Psikolojik rahatsizligi olanlar sinava giriyor, bu konuda problem yok.Sinavdan yüksek alip atamaniz olursa, atandiginiz kurumun yetkilisinin " rahatsizligin ciddi ve psikolojik, atamanizi onaylamiyorum" deme insiyatifi olabilir.Bu sitede bir üyeden okumustum, üniversiteye atandigi halde atandigi kurum tarafindan atamasi onaylanmamisti.Ögretmen atamasi ise bir kere oldu, bir daha olur mu bilinmez.Raporunuzda calisabilir diyor mu mesela?Bu konu hakkinda psikolojik rahatsizligi olanlar ve lütfen atanmis, memur olmus kisiler yazarsa iyi olur.Benim bir arkadasim %47 duygusal,ruhsal kategorisinden atamasi oldu yalniz altini cizerek yaziyorum; duygusal-ruhsal özür orani düsük olanlarin atamasi hic sorunsuz oluyor. %80 üstü orani olanlarda cok düsünüyorlar.

bir sorun olmaz sınava girebilirsin bendede psikiyatriden rahatsızlıgım var şizofreni girdim hiç bir sorun olmadı atanırsın da hiç bir sorun olmaz

arkadaşlar yüzde 50 anksiyete bozukluğu yüzde 21 konuşma bozukluğu toplamda yüzde 61 raporum var anksiyetebozukluğu.tedaviyle düzelmeyen.konuşma bozukluğu yazıyor engelli olarak temizlik görevlisi olarak yerleştiniz yazıyor şuan evrakları tamamlayıp götürecem yalnız rapora akıl sağlığı yerindedir diye yazılması gerekiyormuş nasıl olcak benim akıl sağlığım yerinde değilmi 15 yıldır özel şirkette çalışıyorum bu raporu kabul ederlermi yoksa tekrarmı rapor alacam lütfen cevap yazarmısıniz

Osman onay ,ekpss puanıyla mı atandın? Hangi kuruma atandın? Kaç puanla? Bu arada aynı tanılarla benım de raporum var.

puanla değil sağlık bakanlığı kurada adım çıkmış temizlik görevlisi olarak yerleştiniz yazıyor

sizin raporda ne yazıyor tamolarak

15 yıldır özel şirketite çalışıyordum sağlık bakanlığına girecem diye işide bıraktım çıkışımı aldım benim engelli raporumu kabul etmeyeceklermi tamolarak bilgisi olan varmı yıllarca bu anı bekledim

Üst Alt