Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden çürük raporu aldım memur olabilir miyim?

Turkgenç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler psikiyatriden askerlikten muaf raporu aldım. Memur olabilir miyim? Engelli memur kadrosuna girmek istemiyorum. Şuan kpss ye hazırlanıyorum. Normal memur kadrosundan girebilir miyim? Gata da psikoz teşhisi koydular.

Engelli memur kadrosuna neden girmek istemiyorsun acaba onu merak ettim engelli memurla normal memur arasında bir fark yok ki?

çünkü benim bitirdiğim bölüme alım yok engelli kadrosuna

Girersin tabi . Galiba engelli olduğunu kabullenemiyorsun😐
Eğer ekps sinav icinse hastaneden rapor almak zorundasin

Turkgenç engelli raporun var ise istersen ekpss den istersen normal kpss den ikisine de girebilir ikisinden hangisini tercih edersen de atanabilirsin

bende psikoz şizofreni başlangıcım var hem ekpss hemde normal kpss den girip şansımı deneyeceğim fark etmiyor hocam sıkınt yok

Turkgenç

Şimdi bu bölümden engelli kadrosuna alim yok mu?
Yanlış düşünce

şimdi ben engelli raporu alsam acaba normal kpss kadrolarına başvurabilir miyim?

hem normal hem engelli kadrolarına başvuru yapabilir miyim yani?

Acayip soru soruyorsun almadan da girersin tabii
serbest raporun varsa ikisine girebilin

hocam size çok soru soruyorum kusura bakmayın. şimdi serbest raporu diye kastettiğiniz şey engelli raporu mu? anladığım kadarıyla engelli raporu olan birisi. normal kadrolara da girebilir engelli kadrolara da girebilir.

Engelli raporu olursa ikisine giriş serbest

Üst Alt