Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden engelli raporu alırken nelere dikkat etmek gerekir?

unjust258

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
Son doktor kontrolümde doktorum bana engelli raporu vereceğini söyledi bu raporda nelere dikkat etmeliyim çalışabilmem ve ehliyetimi kaybetmemem için

psikiyatri sıkıntılı hocam bana da bir kaç kez söylediler ne olacak ki dedim
ama malesef hangi kurum görünce psikiyatri den raporun var almıyor

psikolojisi olan biri ile çalışmak istemiyorlar enteresan bir durum var

zaten sıkıntı o askerde hastalık yüzünden muaf olduğum için iş bulmada sıkıntı çekiyorum

Ben de almayı düşündüm ama zarari artılarından çok. Ekpss dışında özel sektörde hiç iş bulamazsın ehliyet alamazsın daha da kötüsü kız bile vermezler bizim toplumda

zihinsel engelli olarak mı nitelendiriyorlar bilgisi olan var mı ?

Yok ya cocugun aklini alcazniz yok kardesim rahat ol sen bende pisikiyatri bipolar hastasiyim 4 yildir işede girdim engelli kadrosundan ehliyetimide aldim kafana takma bunlari icini ferah tut sen hersey duzelecek karamsar olma yeter tm

Ardahan75

hocam çok kötü günler geçiriyorum atipik piskoz hastasıyım bende bundan dolayı nasıl bi rapor verirler

Aynn hic kafana takma sen bunlari yuzde 40 rapor alirsan yeter sana engelli kadrosundan işe girersin aliyoyorlarda iş yerinde insanlara saldiracaksin deyil ya bi iş veriyorlar sana karisan eden yok sabit hafif işi kafana göre takiliyon kimse karismiyo sana zaten rahatina bak sen😊 kafana taktigini şeye bak

kardeşim nasıl bir işte çalışıyosun girerken ne soruyorlar hastalıkla ilgili bende aynı dertten muzdaribim biraz açsan meseleyi Ardahan75

Üst Alt