Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatriden engelli raporu alırken nelere dikkat etmek gerekir?
Arkadaşlar merhaba
Son doktor kontrolümde doktorum bana engelli raporu vereceğini söyledi bu raporda nelere dikkat etmeliyim çalışabilmem ve ehliyetimi kaybetmemem için
Ben de almayı düşündüm ama zarari artılarından çok. Ekpss dışında özel sektörde hiç iş bulamazsın ehliyet alamazsın daha da kötüsü kız bile vermezler bizim toplumda
Yok ya cocugun aklini alcazniz yok kardesim rahat ol sen bende pisikiyatri bipolar hastasiyim 4 yildir işede girdim engelli kadrosundan ehliyetimide aldim kafana takma bunlari icini ferah tut sen hersey duzelecek karamsar olma yeter tm
Aynn hic kafana takma sen bunlari yuzde 40 rapor alirsan yeter sana engelli kadrosundan işe girersin aliyoyorlarda iş yerinde insanlara saldiracaksin deyil ya bi iş veriyorlar sana karisan eden yok sabit hafif işi kafana göre takiliyon kimse karismiyo sana zaten rahatina bak sen kafana taktigini şeye bak