Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden hava değişimi aldım. Rapora göre muaf olur muyum?

Tolga cem ayna

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 Kere Piskiatri Bölümüne Ankara Gataya gittim İlk Gittigimde 10 Gün Sonrada 21 Gün Hava Degişimi Aldım Simdi Tekrar Gidecegim İşlevsellik Ve kıta Anket Formum Ve Resimli Sevk Var Ve Bölük Komutanlarım İşlevsellik Formuna Askerlik Yapamaz Yazmıslar Ve Kıta Anket Formunda Made Bagımlısı Kendisin Ve Çevresindekilere Zarar Vveriyor Ve Kalabalık Ordamda Duramıyor Korkuyor Yazıyor sizce Cürük Alırmıyım Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim ?

askeri hastaneye sevk ederler kurulun kararına bağlı

Bölük komutanının görüşüne uyarlar ve muafiyet verirler çok çok büyük olasılıkla.

Simdi Askeri Hastaneden Geldim Heyete Sevk ettii yarın Heyete Cıkcam Cürük Vermeme Gibi bi sans varmı

Askeri hastane

Dün Psikiyatriye göründüm beni heyete cagırdı bugunde heyete cıkcam Cürük Vermeme Gibi bi sans varmı bide beni heyete sevk eden Heyet Baskanı ? bi yardımcı olun

Umarım sonuç istediğin şekilde olur. Sonucu buraya yazarsan sevinirim. Benimde heyete çıkma ihtimalim var.

Bana 3 ay hava değişimini birden verdikleri halde çürüğe ayırmadılar...
Rahatsızlığıma "psikotik bozukluk ayırt edilemeyen tip dediler...". Askere gitmeden önce Şizoaffektif bozukluk, sonrasında ise Şizofreni teşhisi konuldu.Şunu anlatmak istiyorum; psikiyatrik rahatsızlıklarda teşhis askeriye için yeterli değil; beden sağlamlığına falan da bakıyorlar gibime geliyor. Ayrıca psikotik bozukluğu benden fazla olana budy veriyorlardı yani sağlam bir asker arkadaş...
Bana ise komando olamaz raporu verdiler ama doğuda komandolarla aynı şartlarda askerilk yaptım; hiç gocunmuyorum; "askerliği severek yaptım" ilkbaharda hava değişiminden dolayı 3 ay mı, 3 ay 15 gün mü ne izin verdiler ve askerliğimi bu izinle bitirdiler...

adamo;

sana komutan o zaman yapar yazmıstır askerlik kardeş. yapamaz yazsa oradaki doktorlar direkt heyete sevk ediyormuş

Üst Alt