Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden malulen emekli olanlar..?

Konular
34
Reaksiyonlar
2
iyi günler arkadaslar psikiyatrikten malulen emekli olanlar var mı aramızda ??

ben oldum ama hastanede yatırdılar 1 ay kadar gözlem için

maaşınız ne kadar ben de çok merak ediyorum . İşiniz neydi , kaç yıl prim ödediğiniz ve çalışırken maaşınız kaç liraydı bunları belirtirseniz bizim açımızdan aydınlatıcı olur çünkü biz de malulen emekli olduğumuzda bu verilere göre maaş alıcaz ve sizin verileriniz bize uyumluysa bizim acımızdan aydınlatıcı olacak. ahmet75 ahmet75@

Valla ben gittim sgk ye 2666 gun prim var olursam ne kadar alırım diye 1,200 1,300 arası alırsın dediler

muratak1988 kardeşim ilk sıgotalılıgından berı 10 yılın doldu mu ? dolduysa daha rahat emeklı olabilirsın bı de maaşın calısırken ne kadardı? bi de ilk sigortalılığınız 2008 sonrası mı yoksa oncesı mı?

2004 ssk girisim maaşımda asgari ücreti alıom sigorta süresi 13 yıl oldu

Forumda 2008 oncesı ılk sıgorta gırısı yapanların daha avantajlı oldugunu soyluyolar maaş miktarıyla alakalı olarak. Bı kac sgk forum sıtesınde de gordum bunu. Bu sıtede malulen emeklılıgı kabul edılmemıs bı suru kısı var ama. Doktora sordum benımmalulen emeklılıgımle ılgılı cok olumlu konustu. Benım ilk sıgorta gırısınden berı 5.5 yıl oldu. Ben bıpolarım ama hıc evden cıkamıyorum ınsanlarla ıletısım felc guluyorum ınsanların yuzune tik olustu ve her gecen gun artıyo . Gozlerımıniçi guluyo kontrol edemıyorumbelkı de benım durumumbole dıye olumlu konusuyo. Bı de sureklı psıkotık atak gecırıyorum . Ben memurum mayıs ayında emeklı olamazmıyım dıye sorunca cok raporunvar bırazbekle halledıcez dedı. Bu hafta yıne gıdıyorum sorucambakalım. Insallah emeklı oluruz hocam hakkımızda hayırlısı .

hayırlısı olsun insallah oluruz olamazsak bile engelli emekli oluruz artık

uoy359
işim bilgisayar operatoruydu.
1830 gün prim 12 senelik sigortalılık ve yüzde 80 işgücü kaybı ile 2007'de malulen emekli oldum şimdiki maaşım 1400 tl.
teşhis kronik şizofreni.
2008 sonrası emekli olanların maaşının düşük olacağı öngörülüyor forumların bir çok yerinde sanırım doğrudur,
bu daha çok aylık bağlama oranı (ABO) ile alakalı 2008 den önce malulen emeklil olduğum için şanslıyım diyebilrim.
not: primlerim en düşük rakamdan yatmıştı

Ben şizofreniden malulen emekli oldum. Sizin teşhisinin nedir?

Üst Alt