Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatriden muaf oldum, tedavim tamamlandı. Tekrar askere çağrılır mıyım?

panoz

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar selam, psikiyatrik tedavi gördüm biraz ailevi sorunlarımdan dolayı bayağı sıkıntılı zamanlar geçirdim doktorum beni muaf etti askerden bedelli hakkım vardı oysaki. Sorum şu şuanda tedavi görmüyorum ilaç kullanımını bıraktım. Kazanılmış bir hak sonradan geri elimden alınırmı? Ben iyiyim düzeldim desem alırlarmı? Birde gitmek istesem mesela normalmi giderim yoksa bedelli mi giderim? Heyete girdigim zaman bedelli olarak sevk edilmiştim

Hayır muaf olmuşsunuz, bence tedavini kendi başına kesme,

Psikiyatrik hastalıklar tekrarlama eyilimi gösterir...

OğuzHan112

Hocam kendi başıma kesmedim doktor tavsiyesi ile bitti düzelteyim. Ama gitmek istesem tekrar alırlarmı? gitmek istiyorum aslında sıkıntı yaşıyorum gündelik hayatta çünkü. Mesela iş yerimde birisi var inanmıyor tedavi aldıgıma atıorum bana uyuz oldu şikayet etti sen gel tekrar heyete gir derlermi iş yerimden birisi uğraşıyor çünkü benimle :)

Muaf olduğun sistemden görünür zaten,gel tekrar heyete gir diye bir şey söz konusu değil...

Gerek yok,uğraşmayın...

Sonuc nedir hangi hastaliktan muaf oldunuz

Üst Alt