Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik bir engelli memur olarak mobbinge maruz kalıyorum! Ne yapmalıyım?

ekonomist79

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, ben psikiyatrik engelli ancak iktisat doktoru yani çalıştığım yerdeki en eğitimli kişiyim, uzun süredir dedikodu, dışlanma, en son iftira gibi yöntemlerle bir kadın zümresi tarafından mobbinge maruz kalıyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor o kadar yüzsüz kişilerle karşı karşıyayım ki dediğim yaptığım eleştirilerin hiç bir anlamı olmuyor ve yönetim de bu kadın zümresinin arkasında duruyor.

"mobbing" sözkonusu ise iyi bir avukattan yardım almanızı öneririm. konuyu istişare edin gerekirse dava açın ..ama uzman hukukçunun görüşü önemli.

Bencede ya mobing işinin ıspatı sıkıntı kaale almamaya çalışın zor ama çalışın

ekonomist79

Başarılı olanlar kıskanılır eleştirilir neden çünkü onlarda o kabiliyet yokk..
ne demiş atalar meyve veren agaç taşlanır..
Siz dik duruşunuzu bozmayın..aldırmayın..
Yoklar gibi düşünün..sizin yokoluşunuz yavaş yavaş onların zaferi olacaktır..bu tarz zavallılara fırsat vermeyin..

En eğitimli kişiyim demekle egolu olduğunuz belli diğerleri eğitimsiz mi oluyor bu durumda.
''Mobing'' Kavramı dışında sizin durumunuz kurumda sadece kadınlar yoktur sanırım.

Nurtan
Egolu değilim, en yüksek eğitimli olduğumu belirtmek istedim benim çalıştığım yerde ben hariç herkes kadın.

psikiyatrik engelli

Ben de iş yerinde dışlanıyorum amirlerim bir şey söylemiyor. Benimle beraber çalışanlar tarafından

ekonomist79..hocam son durum ne merak ettim ya??...hangi hükümet destekçisinin tavuğuna kışt dedin de engel yedin??

deathless

Bu ülkede insanlar ne yazık ki görüşlerini açık açık belirtemiyor, ülkede adalet bittiği için de olabilir, insanlar sindirildiği için de... En neticesinde silivri soğuktur muhabbeti de boşa dönmüyor.. Sosyal Medya'dan özgürce tweet atmaya korkar oldu insanlar..

byerdal1...maalesef öyle ahmet bey,korku imparatorluğunu enjekte ettiler insanların beynine acımasızca!...umarım bir gün son bulur ne diyelim temenniden başka elden gelmiyor bir şeyler.

ben de korkuyom....mağdurum...hangi gazete de yazcam ben ....her yerden yasak konuyo....greve başladım....😹😹😹...şehit düşcem yani......açlıktan bayilcam.....😹😹

Vallaha ben müdürümün sesini kaydettim

Kbenly, bize prosedurler (aday ogretmenlik / surec) ve yasadigin olayla ilgili detayli bilgi verebilir misin, ben bu subat atamasinda atanacam insallah ondan beni neler bekliyor bilmek istiyorum
Belki ayni seyi yasamam ama potansiyel tehlikenin farkinda olmak istiyorum

polynom bende engelli şizofren bir 4a sigortalı calışan bir bireyim memur olursanız şanslısınız en azından iş garantisi oldugu icin komplaya kurban gitmezsiniz örnegin biri sizin sinirlerinizi tavan yapsa 100de1milyon haklıda olsanız en ufak fiziki müdahalede psikiyatri hastası oldugunuz icin siz huzur bozuyosunuz olur her zaman şikayet olursa resmi kuruma gene siz haksızsınız yanlış anlamayın ama hastalık damgalanmasın sonucu bu inşallah atanır böyle durumlarla karşılaşmazsınız konuyu başkasına sormuşsunuz ama maduriyetim aklıma geldi ben yazdım

kbenly ogretmen, bende yuksek ihtimal ogretmenlige atanacam o yuzden ona sordum fakat kbenly nin anlattigina gore pek de kolay gorunmuyor adaylik sureci

Olasi tehditlere karsi korunma istegi bana paranoyakca geliyor bazi seyleri yasayarak öğrenirsiniz ama bu onyargilarla olmaz
Ayrica kisinin izni olmadan ses kaydi almak yasal olarak suçtur

Üst Alt