Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik engel olmam ehliyet açısından soruna yol açacak mı?

forexman45

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben atipik psikoz hastayim askerden curuk aldim %45 engel raporu alacagim fakat merak ettigim konu ehliyetime yansirmi psikiyatrik engellilerin arac kullanmadinda bi sikinti oluyormu bu engel raporunun bana gunluk hayatta eksisi olurmu herkese tesekurler

forexman45

Bu tamamen kullandığınız ilaçlarla, hastalığınızın düzeyi ile ve bunlara bakan doktorun vereceği kararla ilgili. Engelli raporu alır almaz sürücü belgesi sorun olacak diye bir şey yok.

Bu konuyu ben de çok merak ediyorum hatta malülen emekli olsam büyük ihtimal ehliyet gider diye tahmin ediyorum bir süre daha çalışıp erken emekli olsam yine psikiatri' den emekli olacağım için bu sefer de gider mi gitmez mi yine belirsiz .

sokrates

Sokrates sen gerçekten çalışıyor musun yoksa o da bir hayal mi?
Ayrıca 5 yıl önce birinin söylediği bir şey aklına takılıyor da her gün çalıştığın kişilerin söyledikleri umurunda olmuyor mu bu ne yaman çelişki değil mi. Yoksa sana özel kimseyle mutahap olmayacağın tek kişilik bir iş ve oda mı tahsis ettiler?

6 ayda bir muayne verdiler bana, raporla kullanmak zorundayım. yüzde kırk beş engelli raporum var, psikozdan.

@ekonomist79 benimle uğraşma canım seni kaale bile almıyorum muhattap olmakta istemiyorum o kadar doktora yapmışsın MUATTAP olma kelimesinin anlamını bile öğrenememişsin ama çok merak ediyorsan çalıştığım yere gelirsin gösteririm hayal mi değil mi yiyorsa tabii karşıma çıkmak sanal kovboy seni .

Arkadaslar 2014 den bu yana bipolar tanısı konmuş biriyim ve de ehliyetimi kaptırdım psikiyatri hastalarının ehliyeti iptal oluyor

jackal75 nasıl oldu emekli oldun o yüzden mi benim ehliyet duruyor ama zamanı gelince erken emekli olmak istiyorum nasipse bu durumda ehliyet gider mi yoksa şu anda bile gitme ihtimali var mı benim de psikotik bozukluk .

sokrates

emekli olmadan önce iptal oldu ehliyetı yenıledın mı sen eger ehlıyet yenılemedıın ıse o sekılde gıttıgı yere kadar gıt derım

sokrates
Karşına çıkmak gibi bir niyetim yok da bugüne kadar foruma yazdıklarında tutarlı bir taraf arıyorum ama bulamıyorum.

sokrates

Sana karşı nasıl bir ilgim olabilir ikimiz de erkeğiz ki benim kadınlara bile ilgim yok forumda defalarca yazdım. Doktoracı derken yalandan doktora yapmışım gibi yazmışsın inanmıyorsan özelden linkini verebilirim. Sadece anlattığın takıntılarla hergün bir sürü insan içinde onlara takmadan nasıl çalışabildiğini merak ettim o da şu sebeple eğer sana özel tek kişilik oda veya iş verebilme imkanından faydalandıysan belki aynı durumda diğer engellilere de yol gösterebilirsin diye düşündüm.

jackal75 gittiği yere kadar gideyim mi ? Yenileme zorunluluğu yoksa giderim de nereye kadar bakalım .

jackal75
Çok iyi olmuş hem şizofren hem bipolar da atak anında kaza yapıp Allah korusun katil olabilme riski var, çok doğru bir uygulama olmuş.

ekonomist79
Anlaşılan sen sadece kendine müslümansın, aynen devam et millettin kafasını bulandır takıntılarınla ama fayda yapmaya gelince cevap bile verme.

ehliyetini nasıl iptal oldu yenilerken mi oldu.yüzde 70 oranda iptal olması gerekmekte diye biliyoru. tedaviyle düzelen 40

tamam aile hekimi nasıl iptal eder uzman dokturun karar vermesi gerekiyor.buişde terslik var. yinede iyi akşamlar.hiç aile hekimine gitmeden özel hastahaneden işini görecektin

40 raporla ve Aile hekimi tarafından ilginç . Ehliyet hangi durumda gider veya gitmez iyice kafam karıştı .:confused:

Gerçeten mi bende bipolar bozukluğu var %46 engelim var ehliyetimi alırlarsa geçekten üzülürüm

Ehliyet gider mi ,gitmez mi hala belirsiz bu konuyu merak etmemin sebebi araç almayı düşünüyorum emekli olunca ehliyet giderse araçta patlar elimizde.

ekonomist79

Siz devam edin ben yulaflı sütümü içerken sizin konuşmalarınızı didişmelerinizi neşe içinde takip ediyorum çok güzel saldırıyor sallıyorsunuz birbirinize :D ikinizde aynısınız farkında değilsiniz :D Devammm..

Üst Alt