Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik Engelli kişi A2 yani motosiklet ehliyeti alabilir mi, ücreti ne kadardır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
724
Reaksiyonlar
572
% 45 ENGELLİ RAPORUM VAR.
ATİPİK PSİKOZ hastasıyım
Ve 4 yıldan fazladırda ilaçlarımı
düzenli olarak kullanıyorum.

Psikiyatrik engelli kişilere A2 yani
motosiklet ehliyeti verilir mi
ücreti ne kadardır.

ehliyet için sağlık raporu alırken
psikiyatristinden onay belgesi almanı isterler. konuya hakim arkadaşlar sana daha detaylı bilgi verirler umarım

aydın bey vergi indiriminiz varmı ilk verildiğinde süreklimi verildi

ben bugün ehliyet için sağlık raporumu aldım..ehliyet için uygundur..sürücü olur yazıyor..hastalığım yüzde 45 şizofreni

fringe aile hekimindenmi aldın raporu yoksa hastanedenmi aile hekimi tanıyı ilac raporun yoksa göremiyo sonradan sorun cıkabilir

tb2nhf

ilaç raporum vardı..tanıyı görebiliyor,zaten tanıyı eczane bile görüyor,aile hekimi nasıl görmesin..önemli olan o raporu almak sonradan sorun çıkmaz.

Ya fringe şimdi aile hekimine daha önce raporla falan gittiysen kayıt yapmıştır ondan gözükür e devlette bile gözükmüyo

Hastane kurulunda gözükür oda bi süre

İlaç yazdırmaya falan gittiysen oda teşhisi kayıt yapmiştir

furkan-)

eğer aile hekimleri sağlık raporlarınızı veya hastalığınızı göremiyorsa,neden ehliyet için aile hekiminden sürücü olur raporu alamıyorsunuz? demekki doktor birşeyleri görüyorki vermiyor

Bende ehliyeti alırken senin gibi aldim

Benim demek istedim şey sana aile hekimi sen şizosun demişya bunu senin kullandın ilacı sistemde gôrür gôrdügü için sana orda zarf atmış yani agzını aramış

fringe
Aile hekimi ehliyet raporu kimisi verir kimisi vermeyip hastane verir der biz vermiyoruz der

Çünkü arkası yemiyo

Üst Alt