Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hasta olup da çalışanlar, zorlanıyor musunuz?

Konular
9
Reaksiyonlar
54
Ben çalişmiyorum ama eğer bir gun calisirsam aşiri zorlanirim muhtemelen çunku kalabalik ortam bir suru insan sorumluluk falan baya zorlar beni siz ne dusunuyorsunuz

Beraber çalıştığın insanlar çok önemli. Ben ilk kez işe girdiğimde 1 . hafta dolunca müdüre bırakmak istiyorum diye yazdım . Sebebi markette kasayı bana bırakmalarıydı. Müdür gel konuşalım dedi ve öyle yaklaşmasa 1. Haftada iş biterdi. Yine uzun çalışmadım orada 2 ay dolunca ayrıldım. Ama 2 aylık maaş almak çok iyi geldi. Telefon yeniledim ,laptop aldım keşke 1.2 ay daha direnseydim. Atipik psikoz ve anksiyete var özellikle para hesabı yaparken kafam karışıyor.

Ben 7 yıl ve öncesi zaman zarfında SSK lı iken başladığım bir işe 35 gün dayanabiliyordum.

@ATA 1881, anladım geçmiş olsun bende de anksiyete var o yüzden calisasim gelmiyor. Peki şuan ne yapıyorsunuz

@Sakar_Şakir_60, yani özel sektör sizi zorluyordu dimi. Şimdi memursunuz galiba öyle gördüm. Peki şuan memnun musunuz oradaki insanlarla iletisiminiz nasil güzel vakit geçiyor mu , keyif alarak mi gidiyorsunuz ya da zoraki mi gidiyorsunuz

@ATA 1881, Bana doktor dahil herkes başaramazsın yapamazsın dediler.İşi baya başarılı bir şekilde yaptım.Sonra kumar diyeceğimiz kaldırançlı coin işine bulaştım.Araya zaman girince meslekte sorun oldu.İş verseler yapacağım ama dışardan bir şey yanlış anlaşılıyor herhalde.Bunların yanı sıra eğitimciyim eğitim sektörü bile siyasileşmiş.Zamanında dediler partiler de çalış diye ama her parti de her sefer dayak yemekten döndüm.Bir sebep buluyorlar.Eğitim sektöründe söyleyebileceğim...Biri chp ye operasyon yapılmamış zamanda benim üstüme iş kitleyip şu an da tutuklu olmama sebebiyet verecekti.Baya tutuklulardan birinin akrabasıydı.O da belediyedeydi.Diğer iş yerinde uzaktan akrabası bu sıralar yüz yıllık istemle yargılanan adam.Öğretmene değer bir yana siyasi eylemi öğretmen mesaisi gibi görebiliriz.

Çalışmam gerek ama çalışamıyorum insanlarla anlaşamıyorum herkes arkamdan iş çeviriyor beni takip ediyor bana oynuyor sürekli dedikodumu yapıyorlar ya da nama kumpas kuruyorlar diye düşünüyorum aylarca polisler tarafından izlendiğimi düşündüm bu kuruntular yüzünden bu yüzden çalışmam zor ama para kazanmak yuvamı kurmak istiyorum

Ben çalışıyordum ayrıldım sınava gireceğim.Çalıştığım yerde işçi şöfördüm.Tırla gelen malları depoya yerleştiriyordum,gelen kamyonetleri yüklüyordum,panelvan ile mal yükleyip adrese indiriyordum şehir dışı da dahil.Temizlik yapıyordum,çay kahve servisi yapıyordum,bilgisayarla teklif hazırlıyordum,muhasebe giriyordum,getir götür işleri bendeydi,fotokopi çekiyordum,arabaları yıkıyordum,havaalanından yolcu alıyordum iş ağır geldi bıraktım.Hasta olduğumu bilmiyorlardı benim uyku mafiş artık iş yerinde uyumaya başlamıştım.

44 yaşındayım 27 senedir antipsikotik kullanıyorum 22 yıldır da memurluk yapıyorum

:giggle: Doktorumun hep söylediği bir şey vardır : çalışmak en az ilaçlar kadar gerekli ve faydalı bir şeydir diye

@Yalnizbirisi, İnşallah yoksa özel sektörde suyunuzu çıkarıyorlar bir de yaşımdan mı,auramdan mı,tipimden mi kimse bana iş vermiyor bu çok zoruma gidiyor.Nadiren iş bulabiliyorum.

@Descartes, Darısı bize olsun abi.Buna çok ihtiyacım var.

@Descartes, doğru dediniz ama bunu ben başaramıyorum inşallah bir gün başarırım

@Staytuned valla bende aile baskısıyla mecburen başvuruyorum bana da dönüş olmuyor. Zaten dönüş olsa da gidemem korkudan heralde.

Son düzenleme:
@ATA 1881, anladim ayni bende oyleyim. Bir de Gss prim borcu yaziyorlar her ay issize banada cikariyorlar engelleyemiyorum da peki siz bu konuda ne dusunuyorsunuz size de cikiyor mu?

Üst Alt