Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalar kişisel bakımı!?

Mustafa788

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
19
Arkadaşlar suyu sevmediğinizi biliyorum kişisel bakım yaparken zorlananlar için bir önerim var
Kişisel bakımlarinizi ihlal ediyorsunuz bunun için 1 ay boyunca hergün kişisel bakiminizi takip edin en ince detayına kadar özen gosterin daha sonrasi alışkanlık edineceksiniz bu sorunun üstesinden bu şekilde gelebilirsiniz şahsen bende yüz güldürücü sonuçlar aliyorum

Depresyon tanısı olan insana bunlar sökmez.

Ben bakımı seviyorum ! Hatta süslüyüm çoğu zaman depresyondada

Ben tam aksine duş almaya bayılırım. Önce sıcak suyla yıkanırım sonrada soğuk suyun altına bir girerim oh mis

kimin yüzü gülüyor ben ona takıldım.

Bende günlük bakimimi yaparım.surekli günlük sakal tıraşı ayrıca günlük kıyafet değiştirir.ozeliklefe sakin olan mekanlara veya sesiz sakin sahile giderim sabah akşam insanlarin kıyafetlerine sürekli bakarım takmış takistirmis yakışmış derim

Yastık Çarşaf kiliflarim her akşam degisir.Yaz kız en az bir defa duş almadan yatmam

Üst Alt