Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalığımın genetik olduğunu nasıl anlarım?

Mustafa788

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
19
merhabalar ershh hastanesinde tedavi goruyorum atipik psikoz ve bipolar tanılarıyla depakin ve rexapin kullaıyorum sizce hstalığım genetikmi nasıl anlaşılır yakın ailede anne baba kardeş herhangi pskilojik rahatsızlığı olan yok

Baba yada anne tarafında mutlaka vardır, farkında olmasalar bile çünkü eskilerde psikiyatriye gitmek yoktu.

Birinci derecede akrabada psikoz hastalığı olması sonraki nesillerde olma olasığını arttırıyor ama kesin olacak diye bir şey yok
Anne,baba,kardeşte hastalık olup sonraki nesilde olmayan çok kişi var.
Aynı şekilde yakın akrabada hastalık olmayıp sonra ki nesilde hastalık olan çok kişi de var.
Ama genetik yoluyla bu tür hastalıkların taşınabildiği bir gerçek.
Ama anne babada olup nasıl kardeşin birinde olup diğerinde olmayabiliyor çözülebilmiş değil.

anasını satım bende yıllardır dermansız depresyon hastaısyım ne olacak bizim sonumuz nereye varacak bu böyle ? genç yaşımızda hastalık hastası olduk valla billa bizi dert sahibi etiler epilepsi depresyon bir sürü hastalığımız var batsın bu dünya beee...

Bendede kronik depresyon var.rixper 1 mg kullanıyorum.

Üst Alt