Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalığından malulen emeklilikte Üniversite diploması alınır mı?

algea

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. Tıp fakültesi mezunuyum. Malulen emeklilik işlemlerim başladı. Diplomamı alacaklar mı acaba.

Büyük bir ihitimal ile evet derim psikiyatri olan engeliniz meseleki olarak etki eder bence

algea

Diplomanız ne üzerine ki? Çok kritik bir durum değilse kimse buhakka sahip olamamalı diye düşünüyorum!

Tıp diploması. Pratisyen hekimim ama 2009 da aile hekimliği geldikten sonra aile hekimliğini tercih etmedim bir Branş hastanesine verdiler. Ve çok uğraştılar yapmadıkları eziyet kalmadı sonra geri plan görevi verdiler. Uğramadığım eziyet kalmadı. Hakkımı savunamadım daha da üzerime gittler. Eğer diplomamı alacaklarsa alsınlar eğer emekli edeceklerse zaten bir daha hekimlik yapmayı düşünmüyorum. Tıp yazdığıma bin bir pişman oldum. Elimden gelen başka yeteneğim de yok hastalığımdan dolayı başka işe de almak istemezler ancak sokalarda mendil satarım sefil olurum.

Üst Alt