Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalık için neden Sipraktin yazılır?

osmangazi

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
219
24 yıldır bipolar bozukluk , okb, sosyal fobi hastasıyım. Başka bir psikiyatrist doktor daha yazmıştı 7 sene önce cinsellik attırıcı diye. Şimdi bu doktoruma kompulsif kaşınmalarım arttı dedim. Sipraktin alerji ilacı. Acaba Plasebo etkisi göstermesi için mi verdi acaba?

Psikiyatri hastalarına psikolojik tedavi için Sipraktin yazılmaz.. kaşıntım var demişseniz bu ilacı yazması yerinde bir karar.

Daha öncede yazılmış cinsel güç arttırıcı diye bir etkisi yoktur..Sipraktin alerji ilacıdır.

Plasebo, gerçek ilaca benzeyen fakat gerçek bir ilaç olmayan, dolayısıyla herhangi bir hastalığı tedavi etmeye yarayamayacak maddelerdir

Plasebo, insanların ilacın pozitif etki edeceğini düşünmesi sebebiyle durumlarını iyileştirir.

Plasebo etkisi için Sipraktin yazılmaz.

@osmangazi,

İşin garibi cinsel yönden 5 6 kere o zaman faydasını gördüm. Sonra etki etmemeye başlamıştı.

Bir insana 40 gün deli dersek deli olurmuş... boşuna söylenmemiş.
Biz buna Plasebo diyelim.

@osmangazi,

Üst Alt