Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalıkla geçinmem!

Konular
7
Reaksiyonlar
204
Ben 14 yıldır bir psikiyatr hastalıkla savasiiyorum . Bana beni o kadar değersiz hissettirdiler ve o kadar ise yaramaz hiç biseyi basaramiyacagimi sanıyordum !
Ben aslında öz bakımımda salmıştım! Nişanlanma aşamasına geldiğim çocuk beni bıraktı şok etkisi yaptı , yavaş yavaş kendi kendimeye bakmaya başladım sonra başka hoşlandığım kişi ise sırf psikiyatrı hastasıyım diye beni polise şikayet etti konuşmadan etmeden ! Oysaki şahıs dengim bile değildi ! Ben de bütün çaba ve gayretimle devlet organizasyonunda sekreterliğe başladım. Üstelik yurt dışına sonradan gitmiş bir Türk olarak hatta 14 yıl çalışmamıştım. Dilerdimki Kırmızı halıların önüme serilmesi oysaki dikenli yollar !
Evet yurt dışında rahatsızsanız bi maas alıyorsunuz ve bu doyurucu ama psıkıyatri hastası olduğunuz meydana çıkıyo ve değerler düşüyor! Allah hepimizin yardımcısı olsun ! Başaramayacağımız hiçbişey yok yılmayalım yettrkı

Sevgiler

Slm merhaba bendede bibolar var.emekli oldum.fakat gününüz Türkiye sinde sadece emekli maaşı yetmiyor.bekarim yalnız yaşıyorum fakat bu maaşla asla ayakta duramam.onun icindirki.calisiyorum.calismak zorundayiz. Eğer bizler bir meşguliyet olmas ise tekrardan ataklar geçirebiliriz .ama insan çalıştığı zaman beyin boş kalmiyor. Çalışmadığım zamanlar sadece evin içinde yatakta kalabiliyor um .bu zamanda bende defresif durumu yaratıyor.hic bir şey yapasim gelmiyor.

Geçmiş olsun, sırf başkalarına inat için bile olsa mücadeleyi bırakmamalısın. Geri kalan her şey zamanla olur umarım, dert etme kendine.

7 defa Bakırköy'e yatışım olsa da 18 senedir (aralıksız) memurluk yapıyorum. Hayat mücadelesi zor. Kendini kurtarabilenlerin (meslek edinip çalışanlar) işi daha kolay. En son yapılan %49'luk zam da güzel oldu. Emekli maaşları da en az "asgari ücret" seviyesine çıkartılmalı.

Son düzenleme:
Zaten aldığım habere göre emekli sandığından emekli olanlara 26.01.2024 tarihinde farkları yatiracaklarmis.cok şükür bende emekli oldum ama halen özel sektörde çalışıyorum

@Kirlielmasim

Öncelikle geçmiş olsun. Bende yaklaşık 13 senedir çeşitli psikolojik rahatsızlıklara sahibim. Maalesef gerek özel gerek iş hayatında bir takım sorunlar yaşatıyor. İlaç kullanımı, düzenli tedaviye gidip gelmeler ve alacağınız sağlık raporları vs hasta oluşunuzu ortaya seriyor ve gizleyemiyorsunuz. Yapacak bir şey yok ben kabullendim mücadeleye devam

1)Onceden bana zararı dokunan birine laf solardım şimdi ise görmemezlikten gelmemin marifet olduğunu anladim
2)arkadaşlarımız olsun diye cirpinirdim herkeze 404 gibi yapışırdım şimdi umrumda bile Deil sadece yüzeysel takılıyorum.

3) işe yaramayacağımı hissettirdiki yakınlarım çalışamayacağımı düşünüyordum yılllarca oturdum evde ve yeni ayağa kalktım kariyer yolundayım

4)evliliğim marifet olmadığını biliyorum uzun zamandır ! Engelliyim hastayım soyle böyle düşünmeyin dıkkat edin en cirkin kadın ve erkeklerin genelli evli en güzel kızlar erkekler ise yerinde sayıyor ve evlenmemeyi tercih ediyor bi sure sonra! Belki ben hastayım engelli düşünmeyin önünüzü kapatmayın çünkü bu işler nasip

5) düşüncelerim çalışmadan önce takıntılı idi şimdi ise net kestirip atıyorum mümkün se sevdiğiniz işi yapın ve stabil kalmanız için fırsat olur bu

6 )dinime bağlı biriyim inkar ettiğim hiçbisey yok ama insanlar ikiye ayrılıyor ahlaklı ( iyi kalpli ve karakterli ) ve ahlaksiz ( kötü yürekli ve kişiliksiz) ahlakla namusu karıştırmayalım lütfen !

7) etrafınızdaki güzel insanlar ,iyi insanlar sıkıcı gelebilir bazen kurallı olduğu için onları üzmeyin kaybetmeyin çünkü iyi insanlar okyanusta inci

Aynı konu değil ve haydi resim paylaş konusundaki resimler imde silinir umarım

Son düzenleme:
Üst Alt