Burdan bütün engelli arkadaşlara sesleniyorum ; psikiyatrik hastalıklar çok zor hastalıklardır ben % 58 sürekli ömür boyu psikiyatrik engelliyim bende 15 yıldır Bipolar ve 10 yıldır obsesif bozukluk var ve 15 yıldır ilaç kullanıyorum benim durumda birçok psikiyatrik engelli arkadaşım var bu Engelliler.biz platformunda çoğu engelli arkadaşımız psikiyatri hastalıklı engelli arkadaşlarımızı hafife alıyor sürekli herkesin dilinde neymiş emeklilikte psikiyatrik oran varsa sgk ondan kontrol istemiştir veya psikiyatrik engellilere emeklilikte kontrol istenebilirmiş bir de bizim yaşadıklarımızı biz psikiyatrik engelli arkadaşlarımıza sorun 24 saat sürekli beynimizi yoran takıntılar veya ruhsal bozukluklar ben mesala 24 saat her saniye hastalığımla boğuşuyorum beynimde beni rahatsız eden ruhsal hastalıklar var ben 39 yaşındayım bende 24 yaşından beri ruhsal hastalıklar var beynimdeki ruhsal hastalıklar takıntılar beni çoooooook yoruyor psikiyatrik engelli olan bir kişinin surat şekli bile değişiyor sürekli üzgün mutsuz bir görüntüye sahip oluyor psikiyatrik engelli bir kişinin suratı LÜTFEN PSİKİYATRİK ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZI HAFİFE ALMAYIN YAŞAYAN BİLİR