Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik hastalıklı arkadaşlar yalnızlıkla baş edebiliyor musunuz?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
187
Reaksiyonlar
124
Merhaba engelliler.biz ailesi. Ailesi ile yaşayan ve EKPSS veya KPSS den atandıktan sonra yalnız yaşamak zorunda kalabiliriz. Bu durumla baş edebilecek psikolojiye nasıl sahip olabiliriz? Annem sen dayanamazsın yalnızlığa diyor örneğin. Ama atandıktan sonra mecbur memuriyete başlamak için ayrılmak zorunda kalacağım ama hastalandıktan sonrada aileme de çok bağlandım. Hasta olmadan önce (bipolarım) böyle değildim.

Arkadaşlar eğer her biriniz atanirsaniz dayanirsiniz.cunku çalışmak zorunda kalacaksınız.eger çalışırsanız bir mesguliyetiniz olacagindan emin olun ki kendi hastaligini unutacaksiniz

Merhaba. Üniversite yıllarımda özel bir yurtta tek kişilik odada kaldım. Majör depresyon hastasıydım. Aileden uzak ve arkadaş kolay edinmediğimden dolayı kendime bir laptop satın aldım. Online oyunlarda kendi kendime arkadaşlar edindim her gün belirli saatlerde oyun oynayıp kendimi rahatlatırdım. Bir yandan da tv her zaman açıktı. Genelde belgesel kanalları izlerdim (saçma sapan programlar izleme). Oyunlardan sonra ise yabancı diziler veya eski Türk dizilerini izlerdim. Çok sıkıldığımda ise yürüyüşler yapardım. Zamanla yurtta kalan diğerleriylede merhaba merhabadan sonra yakın arkadaşlığa dönüştü. Akabinde mutlu mesut üniversite hayatı yaşadım. Sakın yalnız kalcam diye düşünme yalnız olanlar yalnızlığı seçenlerdir

Üst Alt