Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaç kullanıyorum. EKPSS'ye girmek için nasıl bir rapor almalıyım?

zarifinkalbi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 21 yaşındayım.18 yaşında hastalandım,psikozum.İlaç kullanıyorum.Üniversiteyi bitirdim,önlisans.Sağlık raporu almadım.EKPSSye girmem gerekiyor galiba.Bu işler nasıl oluyor?

önce rapor alıp sonra ekpss e başvurup sınava girebilirsin

Ortaöğretim mezunuysan kura ile ekpss e giriliyormuş sanırım benim durumum öyle olucak galiba engelli raporu alman gerekicek

Devlet hastanesine gidip normal memurluk için bir engel olup olmadığını sorun ekpss ile hiç uğraşmayın bence zira atamaların ne zaman olacağı belli değil.

Hastanede sekretere mi soracağım, kime soracağım peki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinde heyet raporu veriliyor. Senin ilaçları yazdırdığın hastane bunlardansa sistemde gözüküyor zaten.. Başvuru yapıyosun tarih veriyolar ogün gidip heyete giriyosun psikiyatri bölümündeki doktora rapor almak istiyorum diyosun sistemde zaten ilaç kullandığın ve teşhisler gözükür ona göre rapor çıkartılır..

Biçok yerden giriyosun yanyana odalarda ama senin işin psikiyatriyle.. başka bi rahatsızlığın varsa onuda ekletirsin yoksa girdiğin gibi bişeyim yok bu konuda dersin bi bakarlar sağlam diye yazarlar. eğer psikozdaysan ve anladığım kadarıyla sonradan olmuş. organik olmayan psikoz %45 oranı alırsın 2 yıllık olur rapor ilk başta..

Üst Alt