Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaç kullanmam askere gitmeme engel mi?

seko064

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam bn 3 sene evel piskoloji tedavisi gördüm şu anda ii yim ama hastalığın geri dönmeme si için ilaç kullanıyorum askere gitcem ama beni izmir askeri hastanesine sevk etttiler ordanda istanbul gata ya sevk ettiler gata da teste soktular şimdi bn askere gidermiyim arkadaşalar gitmeyi çok istiyorum bilenler cevaplasın

Askere gıtmek ıstıyorum dıle heyette dıle getırırsın cok bırseyın yoksa gonderırler gıtmek ıstemıyorumda dersen gercı gonderırler =)

zaten gitmek istiorum kardeş te göndermesseler hiç ii olmıyacak inş gönderirler beni

Dediğim gibi gitmek istediğini dile getirirsen çokta bir engelin yoksa gönderirler zaten

bişeyim yok hamd olsun iiyim bn inş dediğin gibiolur askerliğimi koçlar gibi yaparım saol kardeş

gidersin

kardeşim dunyanın psikiyatrik ilacını kullasanda gidersin. merak etme psikiyatriden bişe cıkmıyor çünkü

Üst Alt