Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik ilaçlar kullanıyorum. Aşırı terlemeye engel olamıyorum!?

EHN1905

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yaklaşık 8 yıldır psikolojik tedavi görüyorum Okb denildi ilk zaman kah anksiyete kah bipolar oldu teşhisimin adı onlarca ilaç kullnadım faydasını gördünmü diye sorcak olursanız gördüm ama umutsuz olduğum dönemlerde çok oldu şu anki durumumdan hiç hoşnut değilim psikolojisi bir kenara dursun fiziksel olarak zor dönemler geçiriyorum çok kilo aldım mesela 93 kilo 1.84 boy onuda bir tarafa koydum ben ama terlemeyle baş edemiyorum önceleeri gece terlemeleri vardı kışın bile gece en az 2 kez giyisi değişiyordum ..

şu an ise gündüz terlemelerim var aşırı derecede gerekli tüm kan testleri yapıldı dahiliye uzmanı tarafıdan troid vs iyi çıktı,
Kullandığım ilaçlar depakin 500 ve aripa 20 mg bu ilaçların etkisi ne kadar olabilir bu durumla nasıl baş edebilrim bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar varsa yazabilrimi acaba ?

Baya uzun oldu okuduğunuz için teşekkür derim.

Ben de onceden aşırı terliyordum hatta doktor bile şaşriyordu bana diazem eklemişti bana o zamanlar cymbalta ve depakin kullanıyordum.gecmiş olsun.

DissFlex hocam diazem ekleyince kesildimi peki? acı gerçek [FONT=arial]Tiroite bakıldı eskiden bu kadar terlemem yoktu ırsi olsa öncedende olması gerekli değilmiydi acaba sonradan çıkma oranı nedir ?[/FONT] egemmm hacamat nasıl yapılıyor.

ilaaçların yan etkisi yapar kardeşim bendebipolar hastasıyım inanılmaz terliyorum normal insanlarda hiç bişey yok ben terden duramıyorum normal senin durumun

@dissosiyatif bu sorunum yaklaşık 4-5 yıldır var artık yıldım açık konuşmak gerekirse hocam aripadan şüpheleniyorum uzun yıllardır kullanıyorum bir zamanlarda lustral yapmıştı

siz hangi ilaçları kullanıyrosunuz ?

Depakin 500 lithuril 300 invega 6mg lamıctal 50mg nervıum 50mg seraquel 400xr lriyca 300mg buda benim üç öğün yemeğim bu arada bende gs liyim

EHN1905

Kullandığın ilaçla alakalıdır o zaman yan etkisi olmuştur doktor a syle dgstrsin ilacı genelde öyle yaparlar çnkü

dissosiyatif Renktaş çok geçmiş olsun yanlış saymadıysam 7 ilaç alıyorsun 1 tam günde [FONT=sans-serif]nervıum 50mg demişsin mesela bu 5 mg lık kapsüller halinde bundan 10 tanemi alıyorsun yani ? peki durumun nasıl haksizlik yorgunluk bitkinlik vb şeyler varmı ? favori ilacın varmı :)[/FONT]

Lyrica favorim ama lamıctal buda iyidir 20 yıl oldu herşeyi akışına bırak

Factotum banada ativan,diazem ,xanax tarzı ilaçlar sadece uyku veriyor başka bir işe yaramıyor insanlar hergün alıyor neredeyse bu iilaçları ?

İlaçlar her insanda ayrı etki yapıyor. Çoğumuz kullanmak zorunda zaten bu ilaçları. Bana ise hiçbir ilaç tedavi edici etki etmiyor. Senin gibi sadece uyutuyor yada donuklastiriyor. EHN1905 nervium aklımda kalmış öylesine. Ama inan ben düşe kalka tuvalete gitmiştim. Olağanüstü bir etki yapmıştı bana.

hipotiroidi hastasıyım ve aynen psıkayatrık ılaç kulanıyorum ve aşırı terleme vaar psıkaytrı ılaçlarınında etkısımı var bu işte ....

Factotum siz hangi ilaçları kullanmaktasıız şu an ve tanı nedir? pasini evet yan etkisi var malesef geçmiş olsun

Bende de tiroidit var rexapin ve lithuril kullanıyorum dolayısıyle aşırı terleme var eskiden bu derece değildi büyük ihtimalle ilaçlardandır diye düşünüyorum bizimkisi neyse annem parkinson hastası belki günde yüz sefer üstünü değiştiriyor o yaşına rağmen onun da problemi ilaçlarından kaynaklanıyor

Üst Alt