Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlığı olan kardeşimin çalışabilmesi için rapor almak istiyorum..?

mervea

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ,

Öncelikle o kadar güzel paylaşımlarınız var ki , çok yararlı bir site. Bu kadar özverili olduğunuz için sonsuz teşekkür !

Sizlerin bilgileri ve paylaşımları sayesinde az çok ne yapacağımı tahmin edebiliyorum.

Benim bir kız kardeşim var 23 yaşında. 9 yaşında ailevi sıkıntılardan dolayı , içine kapandı. Ailevi dışlanmalar vs gibi.
Ve şuanda da hayata dair hiç bir umudu yaşama hevesi vs yok. Ekmek aldırmaya göndersen , alır ama parayı hesaplamayı bilmez. Kendini çok ifade edemez :( tek başına bir yere göndermeye korkuyoruz.

Psikiyatr ilaçları kullanıyor, onları kullanmazsa aileyi suçluyor , hayatım maffoldu , geleceğimi maffettiniz vs gibi şiddete yöneliyor.
Bu sebebten sürekli ilaç kullanıyor.
Ancak çok çalışmak istiyor , ayaklarının üzerinde durmak istiyor. Şirkette yanıma aldırmayı düşünüyorum ancak bir sağlık raporu felan yok.İş yeri özel şirket ve bu şekilde ki çalışanların engelli vb sağlık raporu alması gerekiyor diyorlar.

Ben neye dayanarak ne şekilde bir rapor almam gerekiyor kardeşime . 13.04.2015 'de çapaya psikiyatr 'a randevu aldım.Bu yeter li olur mu? Heyet için p.tesi halledebilirmiyim ? Bu konuda ne yapabilirim bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

İyi Çalışmalar.M.

Üst Alt