Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlığım var. Çalışmak istiyorum..?

cihangir370

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben kastamonuda yaşıyorum. psikiyatrik rahatsızlığım var teshisimin adını doktorum söylemedi. ,işe girmek istiyorum. çalışcağım iş yeri devlet hastanesinden kurul raporu istiyor. iş yeri çok tehlikeli iş sınıfında faaliyet gösteriyor. ben bu işe girebilirmiyim kurul raporu bana çıkarmı rahatsızlıgımdan dolayı.

Rahatsızlığının ne bilmiyorum ama ben bipolarim ve memurum

ayse hanım ilaç raporum özürlü raporum yok. siz engelli kadrosundan mı memur oldunuz

O zaman daha rahat olur kurul raporu alırken doktor çok soru sormuyo.ama rahatsizliginizi bilmediğin için pek yorum da yapmak istemiyorum.Ben engelli kadrosundan memur olmadim o zaman rahatsızlığın vardı ama teşhis konulamamisti ise girdikten sonra teşhis konuldu.ve ilk o zaman bir sene sonra hastaneye yatmistim

tesekkür ederim efendim gecmiş olsun sağlıcakla. bu psikiyatri çok illet bi hastalık hastanın kaderi doktırun iki dudağında. artık güvenim kalmadı doktorlara.

Size de geçmiş olsun gerçekten çok zor.insallah istekleriniz olur

Üst Alt