Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlıklarım ile engelli raporu almak istiyorum..?

paramoko

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. ben 2011 den beri psikolojik tedavi görüyorum. yaygın anksiyete bozukluğu ,kronik depresyon , labil hipertansiyon ,iritabıl bağırsak sendromu,peptik ülser, tinnitus (sağ kulakta), huzursuz bacak sendromu teşhisleri doktorlar tarafından bana kondu. Aynı zamanda serex 100 mg, cipralex 20 mg, risperdal 4 mg , hipersar 10 mg kullanmaktayım. heyete engelli raporu almak için başvursam yüzde kaç oranında rapor alırım ? Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim. :)

2011-2017 arası düşük bir zaman aralığı değil. %40 üzeri rahat alırsınız biiznillah;ama oran kaç olur orasını bilemem.

Malulen emeklilik v.s. düşünüyorsanız eğer, en az %60 oranında raporunuz olmalıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][Yasalar gereği engelli sayılmak için sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri engelli rapor oranına sahip olmak yeterlidir.][/SIZE][/FONT]

teşekkür ederim

fikri olan başka kimse var mı?

Üst Alt