Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik rahatsızlıklarım, narkolepsi ve katalepsi hastalığım için rapor oranı..?

hazarli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Yaşım 26 ve 5 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum. konulan tanılar :
- narkolepsi ve katalepsi
- yaygın anksiyete bozukluğu
- BİPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU
- majör depresyon ve depresif bozukluk

bunların haricinde "esansiyel tremor ve fibromiyalji" de var. Sizce engelli raporu çıkarmalı mıyım ve alacağım oran % kaç olur?

Şimdiden ilgilenecek olan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Öneri istiyorsan yani paraya ihtiyacın varsa çalışamıyorsan başvuru yap şansını dene derim.belli başlı bir tanı koymamışlar gibi gözüküyor,ama bipolar bozukluğu nu dikkate alırlar.bipolardan 40 puan alırsın ama raporun süreli çıkabilir bir kaç sene takip edip ona göre sürekli verirler tedavini aynı hastaneden ve aynı doktordan almaya dikkat et engelli raporlarında bu önemli.

adanalı01

5 yılda farklı doktorlara gittim hepsinin ortak kanısı bu rahatsızları oldu. ilaç raporlarımda da bu rahatsızlar mevcut. fibromiyalji ve esansiyel tremor tanısını nöroloji doktoru koydu.

hazarli

Geçmiş olsun vermeleri lazım bence psikiyatri den hangi ilacı kullaniyorsun

Konu günceldir yorumlarınızı bekliyorum

Psikiyatrik Hastalar Yüzde Kaç Engelli Raporu Alabilirler?

Merhabalar.
6 senedir psikiyatrik tedavi görüyorum. Çeşitli tanılar konuldu ama genel kanı bipolar olduğu yönünde. Askerlikten muaf oldum. Şuanda depakin 1500mg, wellbutrin 150mg, efexor 75mg, rexapin 30mg alıyorum. Engelli raporu için başvuruda bulunsam % kaç rapor alabilirim ve süresiz rapor verirler mi?
Şimdiden teşekkür ederim yardımınız için.

hazarli

İlk seferde Sürekli olmayabilir. Yeni kanuna göre benimde "7 yıllık tedaviye" rağmen "2 yıl süreli" oldu.

Askerlikten Muaf Raporu Alan Biri Direkt Engelli Raporu Alabilir Mi?

Merhabalar.
Ben 2018 yılında psikiyatrik rahatsızlığımdan dolayı askerlikten muaf oldum. Bu raporu hastaneye götürdüğüm takdirde engelli raporu alabilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım bilgisi olan varmı?
Şimdiden teşekkür ederim ilgilenenlere.

Konuyu yanlış yere açtıysam affola.

şansını dene derim %40 alırsan engelli kpss ye giresin nöroloji hastalıklarınıda söylemen lazım ona göre rapor düzenleler

Üst Alt