Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatrik sorunları altında taciz öyküsü olan var mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
622
Reaksiyonlar
306
Geçmişinde tanımadığı veya yeni tanıştığı bir kişi tarafından taciz öyküsü olan varmı?

Evet benim var öyküm 22 yıl öncesi. Lise 2 yıllarımdı

Çok eski bi konunda bu taciz öyküsünü gördüğümü hatırlıyorum demiştim. Daha sonradan halisinasyondu heralde demiştim. Ama bukadar denk gelemez heralde daha öncede yazmışsın heralde. Onu yazmştım.

10 11 yaşımda uğramıştım birkaç defa ama etkisi varmıdır bilmiyorum

Althusserian Marxist

İnsanlarla bire bir yada teke tek kalmaktan korkma(özelliklede erkeklerle)
Erkekleri sevememe hatta nefret etme.

Bunlar belli başlı belirtiler diyebilirim size.

Yaşınız kaçtı sizin benim 37 yaş.

18 ve evet bende erkeklikten nefret ediyorum aşırı derecede,
tacizlere uğradıktan sonra babama bile sarılmaz oldum

Gerek psikolojik gerek fizyolojik çok şiddete maruz kaldım

15 yaşımdaki kaza(LİSE 1 YILLARINDA ABİMLE KÖYDE ÇALIŞIRKEN) ile 16 yaşımdaki taciz(LİSE 2 YILLARINDA YABANCI BİR ADAM TARAFINDAN SADECE ELLE TACİZ) olayı hayatımı olumsuz yönde çok etkilemişti.

ilkokul 2 veya 3 tam hatırlamıyorum. Sınıfa aşı için gelmişlerdi. Doktormuydu hemşirmiydi bilmiyorum ama önlüklü bi adam eliyle pantolon ve donumu çekerek çüküme bakmıştı. Daha sonra sınıftaki herkes gülmüştü. Onları görünce herhalde komik bir şey demek ki diyerek ben de gülmüştüm ama yıllar geçti hep düşünürüm. Tabi ki aileme söyleme farkındalığı yoktu.
Bilseler bile gayliği hastalık olarak görmeyen doktor, pedofilileri de aklar. Şikayet etmeyin olumlu düşünün diyorlar. Bu gerçekliğin hangi tarafının olumlu düşüncesi var ki.

Hamamda tekli odada duş alırken biri duvarın tepesine çıkmış bana bakıyordu.
Bir market servisinde her yer boşken yanıma oturup elinin tersiyle cinsel organımın dışına kot pantolonun üstünden dokunuyordu.

Benimki "gerçek" Ahmet başkasınınkini bilemem ben.

@aydünyavaz, insanların çoğu diyorum konformist. Rahatına düşkün. Kendi gerçekliğini yaşıyor ve onu doğru biliyor. 2-3 çevre edinmiş kendisini sosyal zannediyor ama hayatı boyunca yeni deneyimler edinmemiş veya yabancı birilerini tanımamış, onların yaşantılarını dinlememiş. Dinlerse rahatı bozulur çünkü.. o arkadaşlarıyla takılsa da Sosyal izolasyonda halen. Amiyane tabirle odun gibi yaşıyor bazıları.

MÜSLÜM BABA ÇIKTI ONU DİNLİYORUM ŞİMDİ.

Sadece tanıdıkların bilmesin yeter. Yabancı insanlar bilse ne yapacak senin TACİZ ÖYKÜNÜ korkmuyorum bu konuda.
NE YAPALIM PSİKOLOJİMİZ BOZULDUYA.

Son düzenleme:
Cinsel tacizin öyküleri yaptığım işten dolayı sık sık karşılaştığım bir durum. Engelli çocuğun, kızın, erkeğin taciz hikayeleri hep gizli kapaklı kalıyor. Adliyeye yansıyanlar ise tatmin edici sonuçlarla neticelenmiyor. Engellinin mental yetersizliği varsa şüphe diye bir şey kalmıyor. Ortada organik bir delil yoksada konu unutulup gidiyor.

Kişinin yaşadığı travmaya dair aile bakanlığının çok uzmanı var sahada gördüğüm hiçbir çalışma yok ama. Bolca mesleki dedikodu. Çene suyu ile pilav pişiren duayen meslek elemanları. Dr. arkadaşların bu konuya ilgisi ise neredeyse hiç düzeyinde.

Açık platformdan taciz öyküsü Bill Cosby vakaları ile ortaya çıktı yanılmıyorsam. Taciz mağdurları birbirlerinden destek alarak hukuki yola başvurdular.

Son düzenleme:
EVET GİZLİ KAPAKLI KALIYOR. VE YILLAR SONRA KİŞİDE ETKİSİNİ GÖSTERİYOR.

Acaba yüzde kaçı su yüzüne çıkıyorki?

Taciz , tecavüz, akran zorbalığı, ebebeyin dayatmaları asagilamalar , bla bla

Üst Alt